Slukkede for drømmen

Kontant: Målene faldt lige efter hinanden

Keeper Asmus Frederiksen reddede endnu en bold. Foto: Palle Rhode
Keeper Asmus Frederiksen reddede endnu en bold. Foto: Palle Rhode

Med to spillere fra OB og tre fra Næsby samt resten fra SfB (Svendborg red.) på højt niveau bliver Nymarkskolen fra Svendborg ofte nævnt som et rigtig stærkt hold på Sydfyn. Kampen mod Øhavsskolen fra Faaborg, som har et yderst stabilt og godt hold, bekræftede dette.

Hjemmeholdet kom til kampen med en sejr på 5-0 i bagagen, mens gæsterne havde vundet deres seneste opgør med 10-0.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Skeptisk før starten

Kæmpede bravt
Hjemmeholdet er på mange måder et komplet hold med stærke spillere på alle pladser. Men udeholdet kæmpede og forsvarede sig fortræffeligt. Især indtil den stærke forsvarsspiller Simon Højmark måtte udgå med en knæskade.

Men stadig viste gæsterne godt forsvarsspil og med målmand Asmus Frederiksen på toppen, forsvarede de sig flot indtil 27. minut, hvor Bajram Hamza med et flot skud fra kanten af straffesparkfeltet passerede keeper Asmus.

Da det allerede minuttet efter blev 2-0, da det lykkedes Lorent Rexha at få prikket bolden i mål blandt tre forsvarsspillere fra udeholdet, gik gassen lidt af ballonen. 2-0 ved pausen.

Se også: Masser af basser

Lukkede og slukkede
Da hjemmeholdet straks i anden halvleg øgede til 3-0 ved Mervan Akgül, så det sort ud for gæsterne. Resten af kampen måtte de kæmpe lidt med ryggen mod muren. Men de gjorde det stadig godt og gav aldrig op.

Takket være manglende præcision hos hjemmeholdet og endnu flere flotte redninger fra Asmus Frederiksen i målet hos gæsterne, endte opgøret med 3-0 til Nymarkskolen.

Det bliver meget spændende at følge holdet fra Svendborg. Rigtig gode fodboldspillere på alle pladser, men i denne kamp med Osca Bagge som den, der overstrålede alle og fortjent modtog fidusbamsen.

Var fortjent
Det dårlige vejr fik holdene til at trække indendørs for at nyde en sodavand fra Carlsberg Sport samt modtage fidusbamser og fairplayhåndklæde.

Udover Osca Bagge hos hjemmeholdet var det oplagt, at målmand Asmus Frederiksen modtag fidusbamsen hos gæsterne. Men der var mange godt kæmpende spillere hos udeholdet, og for stærkt og fair spil modtog Thore Boldt fairplayhåndklædet.

- Det var fortjent. Jeg har spillet med nogle af dem tidligere. De er rigtige gode, lød det fra gæsternes keeper efter kampen.

Det bliver rigtig spændende at se,  hvor langt styrken rækker hos Nymarksskolen.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen