TV: Smal sejr i tæt fight

Blev den store: Sejrede i tæt opgør

Tre af kampens profiler fra et meget tæt opgør. Foto: Niels Kjestrup
Tre af kampens profiler fra et meget tæt opgør. Foto: Niels Kjestrup

Der ventede et spændende lokalopgør i Vejle mellem NOVA-skolen og Lukasskolens drenge. Førstnævnte måtte i år ikke bruge deres elitespillere. Der var derfor blandt andet en basketballspiller og nogle håndboldspillere på holdet. De to hold stod godt til hinanden, og der var kamp om bolden fra første fløjt.

Se kampfakta her.

Victoria Isabella spillede en rigtig god kamp. Foto: Lars Pedersen Fyn TV: Hattrick i målfest

Livlig indledning
Det første kvarter var der mange farlige angreb fra begge sider med en lille overvægt i spillet til gæsterne fra NOVA-skolen, men Lukasskolen havde et godt forsvar, og det kneb med at få bolden indstillet på mål.

Der var blandt andet et frispark tæt på mål, men der skulle gå et kvarter, inden det lykkedes for gæsternes Viktor Berisha at nette.Det blev ved dette ene mål i første halvleg, som således endte 1-0 til gæsterne.

I halvlegen blev der givet gode råd, hvor NOVA-skolens træner, Lars, nævnte, at de gav Lukasskolen for meget plads på banen. I stedet skulle man forsøge at søge boldene noget mere i anden halvleg ifølge træneren.

Lukasskolen fik også gode råd i pausen. Anden halvleg startede derfor i et højt tempo, hvor hjemmeholdet kæmpede og kæmpede for at komme til fadet.

Det blev imidlertid gæsterne, der fik yderligere et mål syv minutter efter pausen. Igen ved Viktor på et flot langskud. Lukasskolen havde dog ikke tabt modet og fik reduceret i det 48. minut ved Christian Largo. Nu blev det spændende, og der blev virkelig kæmpet resten af kampen med store chancer og godt forsvarsspil, men der blev ikke scoret, og kampen endte således 2-1 til NOVA-skolen.

Hør hvad Noah fra Lukasskolen fortalte om kampen: