Spænding til det sidste

Vidunderligt spil: Pigerne viste høj klasse i intens dyst

Kolding Realskole løb med sejren efter en spændende affære. Foto: Anders Vinther Larsen
Kolding Realskole løb med sejren efter en spændende affære. Foto: Anders Vinther Larsen

Et lokalopgør udspandt sig på Kolding Stadion mellem pigerne fra Realskolen og Lyshøjskolen. Samtidig var det en revanche kamp fra tredje runde sidste år, hvor Realskolen trak sig sejrrigt ud og kom frem til næste runde.

Se kampfakta her.

Gik da meget Godt

Flot spil
Lad det være sagt med det samme. Det var den bedste pigekamp, referenten har set i år. Begge hold kæmpede bravt med fair midler i samtlige 60 minutter. Modsat mange andre kampe brugte pigerne hele banen inklusiv straffesparksfelterne.

Ingen tvivl om at begge hold kunne nå langt i denne turnering.

Angrebene bølgede frem, og bedst som man troede Realskolen havde overtaget, kom modangrebene fra Lyshøjskolen. Umiddelbart havde Realskolen de fleste skud på mål i første halvleg.

Anden halvleg startede meget hektisk. Først var det Realskolen, der havde tre chancer i samme angreb, hvor det nærmeste var stolpen. Derfra kom Lyshøjskolen i næste angreb meget tæt på et gennembrud, så dog blev afbrudt lige før straffesparkfeltet.

Med i billedet skal også de to gode målmænd, Lærke i Realskolen mål og Mia Jolly i Lyshøjskolens mål.

Mia stod en flot kamp. Foto: Anders Vinther Larsen
Mia stod en flot kamp. Foto: Anders Vinther Larsen

TV: Giersing gav den gas
Forløsningen kom
Da vi var ved at øjne, at denne velspillede kamp kunne ende i en straffesparks afgørelse, fik hjemmeholdet sat de sidste ressourcer ind.

Først var Marie Louise igennem med målmanden Mia som sidste skanse, men et lang træk ødelagde muligheden. I sidste minut kom forløsningen hos Realskolen og tilsvarende skuffelse hos Lyshøjskolen, da fidusbamsemodtageren Isabella Obaze blev spillet igennem og stod alene med målmand Mia, og denne gang trak pigerne fra Realskolen det længste strå, og bolden blev sendt i mål i de døende sekunder.

For Lyshøjskolen var Cecilie Veidiksen fidusbamsemodtager efter en stor forsvarsindsats, mens Liv Rossen modtag Fairplayhåndklædet, også for en stor indsats på den rigtige måde.

En stor tak til begge hold for en seværdig fodboldkamp. Som det ses af billederne var der heldigvis smil på hos begge hold.

De tre glade prisvindere. Foto: Anders Vinther Larsen
De tre glade prisvindere. Foto: Anders Vinther Larsen