Spinkel målmager gik forrest

Konstant en trussel: Anna-Marie Fransson scorede to kasser og havde muligheder til flere mål

Anna-Marie Fransson var den helt store oplevelse i kampen. Foto: Ole Larsen
Anna-Marie Fransson var den helt store oplevelse i kampen. Foto: Ole Larsen

Banens mindste spiller blev den største. Med en forrygende første halvleg blev 14-årige Anna-Marie Fransson i den grad kampafgørende, da Tingagerskolen fra Ringe mødte Brobyskolerne, afdeling Pontoppidan.

Se kampfakta her.

TV: Langskudsskytte: Kæmper til vi brækker os

Fed oplevelse på hjemmebane
Den spinkle pige var her, der og alle vegne før pausen. Med to mål og et par nærgående forsøg var Anne-Marie stærkt medvirkende til en 3-0 føring til Tingagerskolen ved pausen.

- Det er første gang, at jeg er med i Ekstra Bladet Skolefodbold, så det var en super oplevelse af score på hjemmebane foran de mange tilskuere, sagde en glad Anna-Marie Fransson efter kampen.

Tingagerskolen var kommet til anden runde via en heldig udligning i de sidste sekunder og en straffespark-sejr mod Carl Nielsen-skolen. Derfor havde holdets træner, Poul Kristensen, blæst til angreb fra første fløjt mod Pontoppidanskolen, der var oversidder i første runde. Det gav i den grad pote.

TV: Favoritterne vandt ikke
Bedre til at finde hinanden
Opildnet af et entusiastisk hjemmepublikum satte Tingager gæsterne under et voldsomt pres. Ja, Pontoppidanskolen havde ikke en afslutning i første halvleg. De to scoringer af Anna-Marie Fransson og et mål af Sara Andersen afgjorde reelt kampen.

- Vi spillede langt bedre i dag end i den første kamp. Især var vi gode til at ramme hinanden, så jeg håber da, at vi også kan vinde næste kamp, fortalte Anna-Marie.

To scoringer i kampens sidste minutter ved Kathrine Rindebæk, Pontoppidanskolen, og Sofie Andersen, Tingager, gav slutresultatet 4-1.

På Tingagerskolen lagde man ud over Anna-Marie Fransson især mærke til den elegante midtbanespiller Alberte Friis, mens Karen Høj i Pontoppidanskolens forsvar forhindrede endnu flere mål til hjemmeholdet.