Stærk organisation

Stærk præstation: God organisation på banen sikrede sejren

Dalum-drengene lægger taktikken. Den viste sig at være god. (Foto: Carsten Lausten)
Dalum-drengene lægger taktikken. Den viste sig at være god. (Foto: Carsten Lausten)

Fodbold drejer sig om at score mål og det var forskellen på holdene i dagens kamp mellem Dalumskolen og Hunderupskolen.

Se kampfakta her

Kampen startede i højt tempo, hvor Dalum var mest på bolden. Men det var Hunderup, der var farligst. Flere gange fik Dalum forsvaret på hælene, men uden det førte til mål. Det kom til gengæld i den anden ende. Efter otte minutter blev Dalums Emmanuel Yeboah sendt af sted på kanten. Han snød en modspiller og afleverede ind foran mål, hvor Bastian Hansen fra kanten af feltet bankede den fladt i kassen.

Anførerne hilser på hinanden. (Foto: Carsten Lausten)
Anførerne hilser på hinanden. (Foto: Carsten Lausten)
 

Efter lidt mere end tyve minutters spil var udligningen en realitet. Christoffer Petersen blev spillet fri i feltet og han scorede sikkert til 1-1.

Rystede gæster
Dalumskolen har i Sami Raheem-Nez en dygtig spiller og en fantastisk dribler, der kan noget på egen hånd. På deres første angreb efter deres scoring, tog han en dribletur og snød tre forsvarsspillere. Den sidste fik dog spændt ben for ham. Straffe. Det tog han selv, og selvom keeperen Aksel Bjerregaard gik til den rigtige side, røg bolden sikkert i kassen til 2-1.

Hunderup virkede rystede og to minutter efter scoringen, var de ikke opmærksomme nok. Den fysisk stærke angriber fra Dalum, Emmanuel Yeboah, opsnappede bolden midt på banen. Der var ikke nogen der gik til ham, og fra 25 meter bankede han bolden fladt i kassen til 3-1 og et endnu mere groggy Hunderup-hold.

Dog ikke værre end at Valdemar Ibsen direkte på frispark, lige inden pausen, ramte stolpen.

Se også: TV: Søstre gik målamok

Holde organisationen
I pausen snakkede Hunderupskolen om, at de skulle ramme målet og spille angriberne dybt. Dalum snakkede om det vigtige i at holde organisationen. Det sidste lykkedes bedst.

Hunderupskolens pausesnak. (Foto: Carsten Lausten)
Hunderupskolens pausesnak. (Foto: Carsten Lausten)
 

Hunderup kom ikke til det samme spil i anden halvleg. Hjemmeholdet med deres midtbanegeneral, Albin Mustafa, i spidsen fik pakket spillet sammen, så Hunderup ikke blev lige så farlige som i første halvleg.

De fik dog chancen ved Christoffer Petersen efter 38 minutter, men han fik ikke afsluttet ordentligt. I stedet tog Dalums venstre back, Niklas Laursen, bolden fra egen banehalvdel, snød et par stykker og, ligesom ved 3-1målet, var der ikke nogen der rigtigt gik til ham, og så skød han også fladt og hårdt, og scorede til 4-1.

Nu var det op ad bakke for Hunderup. Selvom de havde bolden en del, blev det aldrig rigtig farligt. De fik mange dødbolde i farlige positioner, men kvaliteten var for dårlig. Dalum var til gengæld gode til at tage tempoet ud af kampen, når de havde bolden. De kunne også altid aflevere til Sami Raheem-Nez, der var god til at holde på den. Sami fik efterfølgende sit holds fidusbamse.

Se også: TV: Underholdende affære

De to fidusbamsevindere. Sami til højre. (Foto: Carsten Lausten)
De to fidusbamsevindere. Sami til højre. (Foto: Carsten Lausten)
 

— Jeg har spillet i OKS, men er nu stoppet eller holder en pause, fortalte han efter kampen.

Det er synd for ham selv og for OKS, for der er mangel på spillere der kan noget med bolden.

Hunderupskolen havde bolden mest og kom til flest afslutninger, men Dalumskolen var farligst, lavede målene og er fortjent videre. Det er seks år siden de er kommet længere end anden runde, så det er en præstation i sig selv. Og som de spiller, er der flere runder i holdet.

1 af 2 Dalum hygger efter kampen. (Foto: Carsten Lausten)
2 af 2 Dalum-drengene lægger taktikken. Den viste sig at være god. (Foto: Carsten Lausten)