Storgaard slog til

På pletten igen: Nicoline Storgaard leverede varen

Nicoline Storgaard med en afslutning, der går lige forbi kassen. Foto: PBC
Nicoline Storgaard med en afslutning, der går lige forbi kassen. Foto: PBC

Pigerne fra Havrehedskolen og Lillebæltskolen var begge nået til tredje runde i Ekstra Bladet Skolefodbold efter klare sejre i de første runder. Derudover vandt Havrehedskolen det samme opgør i fjor, så man kunne sige, at Lillebæltskolens piger havde revanche til gode. Se kampfakta her.

Bedst fra start
De startede da også bedst, og efter et minut kunne Nicoline Storgaard sende bolden i nettet til 1-0, men herefter overtog hjemmeholdet mere og mere af spillet. Nicoline Storgaard fortsatte således takterne fra sidste runde, hvor hun leverede otte kasser.

Et par minutter fik Ida Marie chancen for at udligne, men hun havde ikke heldet med sig. Pigerne fra Havrehedskolen opretholdt presset, og det meste spil foregik på Lillebæltskolens banehalvdel, selvom Nicoline havde en enkelt chance mere i første halvleg. Men trods stor overvægt i spil og chancer sluttede første halvleg 0–1 til gæsterne.

Pigernes topscorerliste

Et bolværk uden lige
Anden halvleg fortsatte på samme måde, og pigerne fra Havrehedskolen sendte det ene angreb frem efter det andet, men måtte konstatere, at der befandt sig lidt af et bolværk mellem stængerne hos Lillebæltskolen, hvor Cille Bjergmann huserede. Hun stod en fantastisk anden halvleg, hvor hun specielt i den sidste del af kampen havde flere flotte redninger.

Cille Bjergmann med sikre handsker. Foto: PBC
Cille Bjergmann med sikre handsker. Foto: PBC

Cruise control i sejr

Skuffede værter
En enkelt friløber blev det dog også til for Nicoline midt i halvlegen, men hun måtte se sit skud passere. Så det blev kun til en enkelt pind til topscorerlisten i denne kamp, men chancen er der jo så i næste runde.

At det var en flok skuffede spillere fra Havrehedskolen, der efter kampen evaluerede lidt, var der ingen tvivl om, og flere af dem så meget gerne en revanchekamp.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Havrehedskolen - Lillebæltskolen, 0-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Alberte Bove, Havrehedskolen
Cille Bjergmann, Lillebæltskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Ida Jørgensen, Havrehedskolen