Strålede og besvimede

Seje Sofie: Hun fik straffe og scorede selv, men blev også kørt på sygehuset

Sofie med nummer 8 både strålede og besvimede. Hun fightede fantastisk for sin skole. (Foto: Leif Dalskov-Andersen)
Sofie med nummer 8 både strålede og besvimede. Hun fightede fantastisk for sin skole. (Foto: Leif Dalskov-Andersen)

Kampen mellem de to naboskoler, Bogense Skole og Kystskolen, havde på forhånd ingen favorit. Begge hold ville vinde. Som kampen skred frem, var det Sofie og Sille, der viste sig frem som de to store profiler.

Sille viste vejen
Spillet bølgede frem og tilbage. De fleste chancer tilfaldt pigerne fra Kystskolen. Men så fik Bogense-pigen Sofie Bergholdt et gult kort, og måtte ud og køle af i 10 minutter.

Det udnyttede Kystskolen. De tilspillede sig et straffespark, som Sille Jørgensen tog sig af. Hun scorede sikkert, selvom Nikita Schødts heroisk forsøgte at redde skuddet.

Sille Jørgensen var suveræn for sit hold. Her skal hun sparke straffe. (Foto: Leif Dalskov-Andersen)
Sille Jørgensen var suveræn for sit hold. Her skal hun sparke straffe. (Foto: Leif Dalskov-Andersen)
 

Tilbage på banen
Da de 10 minutter var overstået kom Sofie på banen igen. Og det skulle vise sig vigtigt for hjemmeholdet. Hun blev spillet fri ved midten efter et indkast og piskede ned ad højre side. Undervejs afdriblede hun to forsvarsspillere, for at havne i straffesparksfeltet. Her blev hun bremset med et benspænd. Straffe.

— Jeg skyder selv.

Og kort tid efter var stillingen 1-1.

Bussen blev parkeret

TV: Tennisspiller reddede sit hold fra tenniscifre

Kørt på sygehuset

Men Sille ville det anderledes. Kort tid efter tog hun igen fat og bragede en kasse ind til føring på 2-1.

Hvis bold og fod ellers ville have makket ret for Martine fra Bogense havde hun nok pottet et par gange, men sådan skulle det ikke være i dag.

I anden halvleg jagtede Sofie endnu en bold. Hun nåede den lige akkurat ikke. Bolden gik ud til indkast. Kort efter besvimede Sofie og vågnede først igen 25 minutter senere, da ambulancen kørte hende til kontrol på sygehuset.

Pigerne valgte i samråd med deres lærere, at standse kampen. Det var svært at samle sig igen og alle spillere, lærere og tilskuere håber på og glæder sig til igen snart at se Sofie på højkant - både i skolen og på banen. Sofie fik bamsen for sin fantastiske fight.

Så fik knockout en ny betydning.