Annonce:
Annonce:

Tilbage i turneringen uden sejr

Hårdt comeback: Provstegård var tilbage i turneringen - men var oppe mod overmagten

Kampstart. Foto: Carsten Lausten
Kampstart. Foto: Carsten Lausten
Annonce:

Provstegårdskolen gjorde comeback i Ekstra Bladet Skolefodbold efter nogle års fravær og mødte i første kamp Munkebjergskolen.

Se kampfakta her

Boldbesiddelse mod chancer
Munkebjerg var mest på bolden i kampens indledning, men Provstegård var farligst.

Først med et godt langskud og siden med et indlæg i feltet, der ikke blev clearet og var tæt på at blive farligt. De var gode til at stresse Munkebjerg, der i første halvleg havde utrolig mange boldtab på midtbanen og slet ikke kun få spillet til at flyde.

TV: Grundlagde sejren før pausen

Annonce:

Til gengæld har demange dygtige individuelle spillere, der kan afgøre tingene. En af dem er Rinor Cocaj, der til daglig spiller på OB's U15-hold. Efter 11 minutter fik han bolden, satte sin modspiller og sparkede bolden tørt i nettet. 10 minutter efter blev det 2-0 til Munkebjerg ud fra samme opskrift. Anders Beuschau fik sendt bolden i kassen i to forsøg.

Spiller i klub sammen - håneretten på spil

En lille mavepuster
Nu fik Munkebjerg mere ro på spillet og i halvlegens sidste minut var Rinor Cocaj ophavsmand til en perfekt aflevering til Malthe Dahlgaard, der sikkert scorede. En mavepuster til Provstegård-holdet, der egentlig var godt med, men uden den nødvendige kynisme.

Anden halvleg var kun lige kommet i gang. da det blev 4-0. Efter en række returbolde var Mohammed Mansouri foran feltet pludselig var fri, og minuttet efter sendte Shahmeer Nagra bolden ind til 5-0. Kampen gik nu lidt død, men heldigvis var Frederik Sørensen vågen og lavede et flot oplæg, som Sebastian Christensen sikkert satte ind.

TV: Den bedste form for opbakning

Annonce:

Kæmpede fortsat
Provstegård-drengene holdt dog aldrig op med at kæmpe for sagen - anført af Sabaun Zamani, som efter 53 minutter alene med målmanden flot lobbede den i kassen. Munkebjerg havde også en hårdtarbejdende spiller i Ndoba Ntabola, der dog havde det med at drible for meget, men han fik lov til at lukke og slukke kampen i sidste minut.

7-1 til Munkebjerg, der ser ud til at have et komplet hold. De virker gode i alle kæder, men man skal minimere opspilsfejlene, hvis de vil langt i turneringen.

TV: Tiyam tryllede med både mål og assist

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: