Træner: De har vist spist mere rugbrød

Fysisk kamp: Aarup kom med flere ballast i de mange intense nærkampe

Østre Skole klar til kamp. Foto: Carsten Lausten
Østre Skole klar til kamp. Foto: Carsten Lausten

- De spiser vist mere rugbrød i Aarup, end vi gør i Middelfart, konstaterede Line Thingbjerg, Østre Skoles holdleder, inden drengekampen mod Aarupskolen. Og forskel i den fysiske størrelse - det var der.

Se kampfakta her

Manglede præcision
Det kunne man nu ikke se indledningsvis, hvor Østre-drengene spillede fint med, og havde det ikke været for en del fejlafleveringer, kunne de sagtens have kreeret noget. Aarup-drengene virkede lidt passive - som om de på forhånd forventede, at de nok skulle slå små gutter, men arbejder man ikke for sagen, kommer man heller ikke frem til noget.

Efter 20 minutter fik de dog endelig lagt pres på modstanderen. Først sejlede et højt indlæg på overliggeren, og derefter kom de til tre gode forsøg fra distancen, som Østres dygtige målmand Mads Harders tog sig af.

Tilbage i turneringen uden sejr

Men til sidst fik de sendt en høj bold mod

Men tilsidesat fik de uddeling en høj bold blev sendt mod bagerste stolpe, og der stod Alaa Jamchili helt fri og scorede sikkert. Et par minutter efter blev det 2-0 - igen en høj bold fra kanten, og holdets topscorer Lukas Westphalen fik headet og scorede sikkert.

TV: Hattrickskytte: Min far bliver stolt

Luk ned for fløjene
Pausesnakken handlede for Østres vedkommende om at få lukket ned for fløjene og få afsluttet udefra.

Samtidig snakkede  Aarup om at udnytte, forsvaret stod på linje, til at spille bolden i dybden.

- Og scor så målet til 3-0, så kampen kan blive lukket, slog træneren fast.

Det ene frispark efter det andet

Kom bedre med
Aarup kom da også bedst ud, Andre Dørge bragede et langskud på overliggeren, men Østre fik kæmpet sig tilbage i kampen - blandt andet ved, at Andre fik det gule kort. Østre anført af fighteren Philip Thingbjerg fik mere gang i spillet.

Og midt i anden halvleg var de tæt på efter et hjørne. Der opstod lidt klumpspil, og en god af slutning blev reddet på stregen. Efterhånden ebbede kræfterne dog ud for Østre-drengene, og Aarup kom til flere gode chancer. En af dem ved Christian Wartau.

Aarup var det bedste hold og vandt 2-0.

TV: Afgjort på straffe - se sparkene her