Trak fra efter pausen

Det gik stærkt: Efter 1-1 ved pausen kom der for alvor gang i målscoringen

Arkivfoto. Foto: Henrik Schou
Arkivfoto. Foto: Henrik Schou

Drengene fra Kolding Realskole tog hjemme imod Sdr. Vang Skole i drengenes 3. runde. Kolding havde i de første 2 runder hevet smalle 1-0 sejre hjem, mens Sdr. Vang stillede op med en 3-2 sejr over Bramdrup Skole i bagagen. Så umiddelbart skulle man ikke forvente den helt store målfest.

Se kampfakta her.

Spænding til sidste fløjt

Lige ved pause
De to hold skulle da også lige føle hinanden lidt på tænderne, inden de smed alt for meget af sikkerheden over bord.

Der skulle en regulær målmandsfejl til i det 12. minut, før Sdr. Vang Skole kunne bringe sig foran med 1-0. Christian Jung i værternes mål tøvede med at gå ud og sparke bolden væk, og så kunne Josef Kristensen løbe bolden op og sparke den i nettet.

Gæsterne havde et lille spilovertag i kampens første kvarter. Men momentum tippede over efter 20 minutters spil, hvor Jonathan Kamstrup fik udlignet til 1-1 på et langskud.

Alt for meget spil hos Sdr. Vang Skole skulle gå igennem anfører og midtbanestyrmand Benjamin Poulin, og så mistede man noget fart i opspillet. Det blev med andre ord for nemt for hjemmeholdets midtbanetrio Peter Damkier, Sofus Safarkhanlou og Emil Hansen at lukke ned for Sdr. Vang Skoles offensiv.

Jonathan Kamstrup burde have bragt Kolding Realskole foran med to minutter til pausen, da Emil Hansen spillede ham fri på kanten af straffesparksfeltet. Men Sander Hjorth i Sdr. Vang Skoles mål hev en flot parade frem.

De to hold gik til pause med hver et mål i bagagen, men som tilskuer stod man med fornemmelsen af, at den større bredde hos Kolding ville blive afgørende.

Kendte deres besøgstid

Så gik det stærkt
Der skulle et målmandsdrop til af Sander Hjort, inden Kolding Realskole kunne bringe sig på 2-1 i kampens 40. minut. Jonas Kyhn sparkede på mål fra 25 meters afstand, og da Sander Hjort ikke kunne bestemme sig for, om han skulle gribe bolden eller bokse den væk, så endte bolden med at gå i nettet. Det var alt i alt ikke målmændenes dag.

Føringsmålet til hjemmeholdet blev starten på en fin opvisning i kontraspil. For i løbet af en otte minutters periode, så havde hjemmeholdet scoret yderligere tre gange til stillingen 5-1. Målscorerne var Alexander Nielsen og Jonathan Kamstrup med to mål.

Med syv minutter tilbage af kampen fik Sdr. Vang Skole tilkendt et straffespark. Men lidt symptomatisk for holdets indsats i anden halvleg, så sparkede Carl Andersen bolden forbi mål. Kolding Realskole slog automatpiloten til lidt for tidligt i kampens slutning, så Sdr. Vang Skole fik tiltvunget sig et lille overtag. Det var fortjent nok, at Viktor Møller kunne reducere til 5-2 i kampens sidste minutter.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Kolding Realskole - Sdr. Vang Skole, 5-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Jonathan Kamstrup, Kolding Realskole
Viktor Møller, Sdr. Vang Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Jonas Lund, Sdr. Vang Skole

Der var dog reelt aldrig tvivl om, at Kolding Realskole set over en hel kamp var det bedste hold. Det var derfor fuldt fortjent, at de sikrede sig videre avancement til 4. runde, hvor de skal møde vinderen af kampen mellem Bakkeskolen og Brændkjærskolen.