TV: Ære på spil

Drengene skulle hævne pigerne: Der var dømt dobbelt-opgør og drengene skulle forsøge at gøre det bedre end pigerne 

Det lykkedes drengene fra Gauerslunde at forsvare skolens ære efter pigernes nederlag. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Det lykkedes drengene fra Gauerslunde at forsvare skolens ære efter pigernes nederlag. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)

Efter at pigerne fra Gauerslund Skole havde tabt den første kamp af de to lokalopgør mod pigerne fra Englystskolen, så var det op til Gauerslund-drengene at revanchere skolens image mod samme modstander.

Inden kampen måtte drengene fra Gauerslund Skole påtage sig favoritværdigheden, for fem-seks af holdets spillere er med i skolefodbold-turneringen for tredje gang.

Se kampfakta her.

Se også: Helst ikke over midten

Hurtigt igang
Gauerslund-drengene lagde da også ud med fuld musik. Med en dejlig gang fodbold kom de hurtigt til fem-seks nærgående afslutninger. Men enten var afslutningerne for upræcise, eller også var gæsternes keeper Emil Oxholm som et plankeværk.

Det varede noget, inden gæsterne kom sig over hjemmeholdets start. Først i det 20. minut havde holdet en stor chance ved Christopher Wegge. Indtil da var det kun få gange lykkedes Englystskolen at komme over midterlinjen.

Gauerslund-spillerne skulle helt frem til første halvlegs sidste minut, inden de kunne bringe sig foran med 1-0 ved Laust Walther. Det var endda først efter flere forsøg af gæsternes forsvar til at få bolden ud af farezonen.

Pølsemanden var også på plads til kampen. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Pølsemanden var også på plads til kampen. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
 

Mere med i kampen
Englyst-drengene kom i anden halvleg mere ind i kampen. Deres tre frontløbere var gode individualister, som hver især satte hjemmeholdets forsvar på prøve. Men udbytte af anstrengelserne fik de ikke.

Se også: TV: Spændende straffe

2-0 blev det til kort ind i anden halvleg. Der blev dømt straffe, og den chance udnyttede Lucas Eflund sikkert.

I kampens sidste minutter slog hjemmeholdet sejren fast med endnu to mål af Laust Walther. Kampen endte derfor 4-0 til hjemmeholdet. De tog dermed hævn for pigernes nederlag til Englystskolen