TV: Afgjort fra pletten

Drama: Intens dyst til det sidste

Fredagens opgør mellem Øhavsskolen og Ørstedskolen udviklede sig til en intens affære. Foto: Per Bo Christensen
Fredagens opgør mellem Øhavsskolen og Ørstedskolen udviklede sig til en intens affære. Foto: Per Bo Christensen

Hele pakken.

Det var netop det, som kampen mellem gæsterne fra Ørstedsskolen og de lokale fra Øhavsskolen bød på. Publikum var vidner til en jævnbyrdig første halvleg, hvor de to forsvarskæder ikke havde de helt store problemer med at lukke af for de angrebsforsøg, der opstod.

Se kampfakta her.

I kampens start var det dog værterne, der var tættest på, og en enkelt gang gik det galt set med udeholdets øjne, da det lykkedes for Nicolai Bager at prikke bolden i kassen uden chance for Lasse Mai i Ørstedskolens mål.

Se også: TV: Fairplay i fokus

To kamphaner
Første halvleg fik en noget broget afslutning, da et mere eller mindre tilfældigt sammenstød mellem Imad Dgaino fra hjemmeholdet og Sebastian Svendsen fra udeholdet tæt ved sidelinjen endte med, at de kom i håndgemæng og sparkede ud efter hinanden. Det resulterede i en udvisning til begge spillere. Heldigvis udviklede det sig ikke, da de øvrige spillere bevarede roen og hjalp til med at få dæmpet de to kamphaner.

Intens nærkamp. Per Bo Christensen
Intens nærkamp. Per Bo Christensen

Se også: Marginalernes kamp

Målfest
Anden halvleg blev en forrygende halvleg med masser af flot fodbold og mål, hvor de to hold mere eller mindre fulgtes ad. Først får udeholdets Emil Thor bragt balance i regnskabet til stillingen 1-1, og kort tid efter scorer Magnus Lundstrøm til 1-2. Udeholdets føring skulle dog ikke vare ved, og efter et lille kvarters tid får Mathias Høgh udlignet. 2-2, og det stoppede ikke her.

Magnus Lundstrøm, som allerede havde været på pletten én gang, får nemlig opsnappet en bold i hjemmeholdets forsvar, hvorefter han sparker bolden i kassen. Gæsterne var dermed i front med få minutter tilbage, men hjemmeholdet lagde sig ikke ned af den grund.

Der skulle nemlig ikke gå lang tid, inden det igen lykkedes for Mathias Høgh at bringe balance i regnskabet. Stillingen var nu 3-3, og det skulle også blive resultatet i den ordinære spilletid, og derfor måtte kampen afgøres fra ellevemeterpletten.

Se også: TV: Flyskræk var ikke nok

Straffespark
De første to spark blev sat ind af begge mandskaber, men tredje spark skulle vise sig at blive skæbnesvangert for hjemmeholdet. Keeper Lasse Mai får nemlig reddet værternes forsøg, og da begge mandskaber efterfølgende kunne sende alle bolde i nettet, blev det Ørstedsskolen, der trak det længste strå i opgøret.

Se Lasse Mai redde hjemmeholdets straffespark:

Se også: TV: Længe ventet revanche

Afklaret træner
Hjemmeholdets træner Kaare var ærlig i sin vurdering og mente, det var fortjent .

– Vi tabte kampen i første halvleg, hvor vi skulle have slået til med flere mål, sagde en skuffet, men afklaret træner efter fredagens opgør, der sluttede på dramatisk vis.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Øhavsskolen- Ørstedskolen, 3 - 3 (efter straffespark: 7 - 8)

Prisvindere:

Vindere af fidusbamserne:

Mathias Høgh, Øhavsskolen

Lasse Mai, Ørstedskolen

Vinder af fair play-håndklæde:

Emil Rasmussen, Øhavsskolen

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere