TV: Albans vilde jubel

Enmandshær: Var en evig trussel for modstanderen

Alban Sharku med en af sine gode jubelscener efter en scoring. Foto: OHA
Alban Sharku med en af sine gode jubelscener efter en scoring. Foto: OHA

På Fyn var der kamp mellem Vissenbjerg Skole og Glamsbjergskolen på førstnævntes hjemmebane, og her skulle en spiller blive den helt store oplevelse.

Vissenbjerg Skole har i Alban Sharku en meget jublende og glad spiller. Han nettede to gange i dagens drengekamp mellem Vissenbjerg og Glamsbjerg skole, og han lavede begge gange nogle meget flotte jubelscener. Generelt var Alban en trussel for gæsternes forsvar gennem hele kampen.

Han håber og tror, at Vissenbjerg i år går hele vejen til finalen og har selv gemt nogle mål til de næste kampe. Alban spiller til daglig i den lokale Vissenbjerg-klub, FC Højfyn.

Se kampfakta her.

Klasse Karen klaskede til

Hjemmeholdet det bedste hold
Det blev en meget intens drengekamp med mange nærkampe med stor fysik på den meget våde bane. Ligesom i pigernes opgør silede regnen ned fra start til slut, og banen var ikke god efter pigernes opgør.

Men det skræmte bestemt ikke hjemmeholdet, der var de mest effektive. De nåede at lave fem mål, mens gæsterne ikke fik puttet bolden i nettet.

Det hele endte derfor med en sikker 5-0-sejr til Vissenbjerg Skole, og de er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Hør Alban Sharku sætte et par ord på sine mål lige her: