TV: Anfører: Jeg havde ventet en sejr

Høj klasse: Lucas Lindgaard med fire mål i sejr, som blev større, end han havde forventet

Kampens bedste - Lucas Lindgaard (th). Ved siden af står Tingkærskolens målmand Victor Beese  og anfører Malik Holmegård. Foto: Ole Larsen
Kampens bedste - Lucas Lindgaard (th). Ved siden af står Tingkærskolens målmand Victor Beese og anfører Malik Holmegård. Foto: Ole Larsen

Klasseforskel. Så kort kan Sanderumskolens sejr på 11-0 over Tingkærskolen forklares. Både som hold og individuelt var hjemmeholdet overmatchet.

Se kampfakta her

Lynføring
Hvis ikke Sanderumskolen efter en lynføring på 2-0 efter blot syv minutter havde slækket en smule på koncentration, så havde pauseføringen på 3-0 været langt større.

TV: Skulle lige indstille sigtekornet

Sanderumskolens træner, Jan Damsgaard, bad derfor i pausen sine spillere om at stramme grebet om kampen og få mere gang i kombinationerne i stedet for individuelle aktioner.

- Hvis I gør det, så kan vi godt vinde en stor sejr, spåede Jan Damsgaard.

TV: Fik styr på det i pausen

Spillerne lyttede til træneren, og så gik det for alvor galt for hjemmeholdet, som dog skal roses for at blive ved med at kæmpe mod overmagten.

Flere profiler
Sanderumskolen råder over mange dygtige spillere - en af de bedste mod Tingkær var anføreren Lucas Lindgaard, der krydrede en flot indsats med fire mål.

TV: Hundene gøede igen

- Jeg havde ventet en sejr, men ikke at den blev så stor, og at vi spillede så godt, forklarede han.

- Vi mangler tilmed tre rigtig gode spillere i dag, så med dem på holdet tror jeg, at vi kan nå langt i turneringen, sagde en glad anfører efter storsejren.

Hør interview med Lucas:


Chokangreb satte gang i gæsterne

Uheldigvis blev en af Tingkærskolens bedste, målmanden Victor Beese, skulderskadet ved Sanderumskolens sidste scoring. Han havde stået en flot kamp trods nederlaget på 11-0 til Tingkær.

TV: Stærk Palme i feltet