TV: Anfører: Vil gentage pigernes bedrift

Sad på spillet: Kroggårdsskolen løb af med en sikker sejr

Kroggårdsskolen kunne juble efter endnu en sejr. Foto: Carsten Lausten
Kroggårdsskolen kunne juble efter endnu en sejr. Foto: Carsten Lausten

De første minutter af opgøret mellem Kroggårdsskolen og Kystskolen bølgede spillet frem og tilbage, men efter fem minutter spiller Kroggårdsskolen en lang bold frem, Niklas Madsen var hurtigere end målmanden og scorede sikkert til 1-0. Derefter overtog Kroggård fuldstændig styringen og prøvede at spille bolden godt rundt.

Se kampfakta her.  

TV: Røg på Krog'en

Kæmpede sig tilbage
Efter 12 minutter fik de udbytte af det. Et godt langskud gav en returbold, som Lasse Jensen tæt under mål kunne heade ind. Kroggård anført af de stærke midtbanespillere Lasse Schwertfeger og Søren Hessellund fortsatte offensiven. Efter 18 minutter kom kampens detlaje. Et godt angreb blev sat op. Bolden blev spillet over til den offensive højre back Mads Christensen. Han trak først ind i banen, driblede så ud ad igen, gik til baglinijn og serverede en sukkerbold lige i panden på Viktor Jensby.

Man stod og tænkte, det her bliver en ordentlig sæk, men Kystskolens drenge slog ikke op i banen. Efter 21 minutter blev den lynhurtige Oliver Hansen sendt af sted og underløbet i feltet. Straffe, som Oliver selv sikkert scorede på.

Det gav blod på tanden. Oliver var klart hurtigere end Kroggårdforsvaret. Tre minutter senere trak han et gult kort, da Viktor Jensby kom alt for sent med en takling. Kyskskolen var nu mere aggressive og løb mere for hinanden, mens Kroggård helt mistede deres gode pasningsspil.

Bænken fik stor betydning

Lukkede og slukkede
I pausen var parolen også klar for Kystskolen:
- Spil efter Oliver. Han løber fra dem. Det var da også tæt på i halvlegens start, hvor han et par gange blev sendt af sted, men manglede lige det sidste i førsteberøringen.

Kroggård kom godt tilbage efter pausen og fik igen mere styr på spillet.

Det blev 4-1 efter 36 minutter i syv forsøg. Et hjørnespark blev aldrig rigtig clearet, og så gik der skydetelt i den, men både målmand og forsvarer kom imellem, inden Niklas fik sidste fod på. Det tog pusten ud af Kystskolens drenge og faktisk også af kampen. Kroggård sjuskede med opspillet. Det blev til for mange forsøg på solopræstationer.

Vi fik dog en kasse mere at lune os på. Kasper Dyrup blev flot spillet fri i dybden efter et super angreb, og han scorede sikkert.

De tre prisvindere. Foto: Carsten Lausten
De tre prisvindere. Foto: Carsten Lausten

Spændende mandskab
Kroggårdsskolen er fortjent en runde videre. Det er et spændende hold med mange, der spiller sammen til daglig i Næsby Boldklub. Det er et hold, der godt kan gå langt.

Det var anfører (og fidusbamsemodtager) Mads Christensen da også enig i:

- Vi spiller en super kamp i dag, men vi kan blive bedre i boldomgangen og vores første berøringer. Men vi har gode muligheder og går efter at komme i finalen ligesom pigerne for et par år siden.

Hør fra Mads her: