TV: Anføreren tog teten

Ansvarsfuld leder: En smal sejr blev hevet i land i opgøret

Benjamin Hardy gik forrest for Kroggårdsskolen og scorede tre mål. (Foto: Lars Pedersen)
Benjamin Hardy gik forrest for Kroggårdsskolen og scorede tre mål. (Foto: Lars Pedersen)

Kroggårdsskolen imponerede stort i deres første kamp i turneringen med en 9-0 sejr til følge, mens Tarup Skole havde vundet deres første kamp med lidt mere beskedne 2-1. Tarup Skoles træner Henrik Løkkegaard vurderede dog alligevel, at det alt andet lige kun kunne blive en god kamp med alle de gode fodboldspillere, og det skulle komme til at holde stik.

Se også: TV: Benjamin bombede

Det var Tarup Skole, der kom bedst i gang, og det så ud til, at Kroggårdsskolens spillere ikke havde forventet så højt et pres fra modstanderne fra starten af.

Forsvaret hos hjemmeholdet fra Kroggårdsskolen virkede lidt famlende i deres opdækning, og Tarups Emil Beck havde allerede i kampens andet minut chancen for at bringe sit hold i front. Men sigtekornet var ikke helt indstillet.

Se kampfakta her.

Se også: Farvel til kvartfinalist

Nerverne blev rystet af
Kroggårdsskolen skulle dog kun bruge syv minutter, inden de havde fået rystet nerverne af sig og bragt sig foran 1-0. Pludselig stod holdets anfører Benjamin Hardy fri med Tarups målmand Christoffer Barsøe, og angriberen lagde smart bolden forbi den fremstormende målmand.

Tarup Skole skulle naturligt nok lige sunde sig lidt efter at have indkasseret den tidlige scoring, men de skal bestemt roses for aldrig at give op. Efter et kvarters spil havnede bolden hos Oliver Kahler midt for mål, men hårdt presset i afslutnings-øjeblikket, så blev skuddet sendt en meters penge forbi målet.

I kampens 21. minut troede de fleste tilskuere, at Tarup havde fået udlignet. Emil Beck headede bolden i Kroggårds mål, men dommeren vurderede, at Emil Beck havde brugt ulovlige midler for at skaffe sig plads. 

Tarup Skole havde mest spil i slutningen af første halvleg, men man måtte hele tiden være opmærksom på Kroggårdskolens hurtige angriber Andreas Carlsen, der nok burde have scoret på en friløber efter 25 minutters spil. Christoffer Barsøe hev en klasseredning ud af ærmet i det rigtige øjeblik.

Christoffer Barsøe stod en flot kamp for udeholdet Tarup. (Foto: Lars Pedersen)
Christoffer Barsøe stod en flot kamp for udeholdet Tarup. (Foto: Lars Pedersen)
 

I første halvlegs sidste sekunder fik Tarup udlignet til 1-1. Emil Beck sparkede et frispark ind i straffesparksfeltet, og her dukkede Victor Kyvsgaard op og sendte flot bolden i mål.

Offensive indskiftninger
Begge skoler skiftede offensivt ud i pausen, men alligevel faldt antallet af oplagte målchancer markant i anden halvleg. Efter otte minutters spil i anden halvleg sendte Tarups Mathias Madsen et projektil af et skud afsted fra 20 meters afstand, men heldet var med Anders Berlin i Kroggårdsskolens mål, da bolden susede lige forbi trekantssammenføjningen.

Med et kvarter tilbage af kampen fik Kroggårds-drengene tilkendt et straffespark, da Benjamin Hardy blev nedlagt. Trods fordomme om, at man aldrig skal lade den spiller, som der er blevet begået straffespark imod, selv tage sparket, så var der ingen slinger i valsen hos Benjamin Hardy. Han sparkede sikkert bolden i kassen til 2-1.

Nede med et mål så iværksatte Tarup Skole en heftig offensiv i kampens sidste 10 minutter, men Kroggårdsskolen holdt dygtigt og heldigt stand. Med tre minutter igen slog holdet kontra ved Benjamin Hardy, der på en friløber scorede til slutresultatet 3-1 til Kroggårdsskolen.