Annonce:
Annonce:

TV: Angriber: Vi når rigtig langt

Selvtillid: Hjemmeholdet kom da også godt fra land i turneringen

Serias Kai løb med fidusbamsen. Foto: Lars Pedersen
Serias Kai løb med fidusbamsen. Foto: Lars Pedersen
Annonce:

Tarup Skoles drenge tog i turneringens første runde imod Pårup Skole 2. Som noget nyt er der blevet åbnet for, at hver skole kan stille med to hold. Imidlertid var der dog tale om det stærkeste hold fra Pårup Skole, så man skulle ikke lade sig snyde af 2-tallet.

Se kampfakta her.

TV: Måtte kæmpe forgæves

Heftig start
Udeholdet var fra start af meget aggressive i deres presspil. Allerede i anden minut var Victor Juel alene igennem, men Nicolai Cohr i hjemmeholdets mål hev en flot redning frem.

Trængselstiderne fortsatte dog for hjemmeholdets forsvar, der måtte stoppe udeholdets hurtige angriber Serias Kai med ulovlige midler lige uden for straffesparksfeltet. På det efterfølgende frispark af Jonathan Høyer blev bolden rettet af, inden den gik i mål bag en chanceløs Nicolai Cohr.

Annonce:

Udeholdet havde åbenbart forpagtet heldet denne dag, for efter otte minutter gentog seancen sig. Et frispark taget af Mikkel Emil blev rettet af i forsvarsmuren og snød Nicolai Cohr, og så var stillingen 2-0.

TV: Sad på spillet

Rundt på midten
Efter 12 minutter faldt scoringen til 3-0 til udeholdet efter et hjørnespark, og her var Oliver Roch sidste mand på bolden.

Vi skulle helt hen til kampens 15. minut, inden hjemmeholdet havde deres første reelle målchance. Et veludført frispark endte dog sikkert i favnen på udeholdet målmand Philip Reinholdt.

Hjemmeholdet kom til denne chance:

Nu fulgte en længere stilstandsperiode, hvor hjemmeholdet fik lov til at spille bolden rundt midt på banen, hvor specielt Nikolaj Broch og den lille teknisk dygtige Viktor Kingo viste deres evner.

Hjemmeholdets største problem var dog, at de reelt manglede en opspilsstation eller to i angrebet. Hjemmeholdets skiftende angribere kom gang på gang til kort over for Lukas 'Puhas' Rasmussen, der var den centrale ankermand i udeholdets midterforsvar.

Annonce:

Med tre minutter til pause scorede udeholdet til 4-0. Et flot gennemspillet angreb splittede totalt hjemmeholdets midterforsvar, og så kunne Oliver Roch kalde sig dobbelt målscorer.

TV: Med for hyggens skyld

Skulle begrænse skaderne
Bagud 4-0 så var slaget naturligvis tabt for hjemmeholdet. Deres træner brugte pausen på at beordre 'damage control', så nederlaget ikke skulle blive alt for stort.

Hør pausesnakken her:

Midtbanespillerne skulle trække fem-ti meter længere tilbage mod forsvaret, så udeholdets dygtige midtbane ikke fik så meget plads at boltre sig på.

Taktikken lykkedes i de første 20 minutter af anden halvleg, hvor udeholdet blev holdt fra at score, men samtidig betød den mere defensive tilgang til spillet, at de sjældent nåede frem til afslutninger selv.

TV: Tog revanche for drengene

Annonce:

Lukkede og slukkede
Efterhånden slap kræfterne op hos de fysisk mindre spillere fra hjemmeholdet. I de sidste 10 minutter faldt korthuset totalt sammen. Først brugte Serias Kai sin hurtighed til at overspurte forsvaret og sende bolden i kassen til 5-0. Siden fulgte såvel Lenni Mogensen som Lukas Nielsen op med scoringer, så det samlede resultat blev en 7-0 sejr til udeholdet, der hermed er videre til anden runde.

Efter kampen blev Serias Kai kåret til bedste spiller hos udeholdet.

Efter kampen afslørede han, at størstedelen af Pårups hold er at finde på TPIs U16 liga 2-hold. Ud fra den kendsgerning mener han, at holdet har potentiale til at nå rigtigt langt i årets turnering. Ekstra Bladets udsendte kan kun støtte op omkring udtalelsen, for muligheden er bestemt tilstede.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: