TV: Bagerste mand blev topscorer

Sjovt: Mads Sternkopf var dagens mand i skysovs

Jubel fra målscorer Jacob Brandt. Foto: Ole Larsen
Jubel fra målscorer Jacob Brandt. Foto: Ole Larsen

Mads Sternkopf rager godt op på en fodboldbane. I dobbelt forstand. For den lange forsvarer blev sit holds topscorer, da Agedrup Skole meget overbevisende vandt 5-2 over naboerne fra H.C. Andersen Skolen.

Se kampfakta her.

TV: Løb med revanchen

Vant til at score
- Jeg er med fremme ved alle dødbolde og scorer heldigvis en del mål. Men min faste plads er i forsvaret.

- Jeg skal ikke være angriber, fastslog Mads Sternkopf, der var en rolig og sikker styrmand på hjemmeholdets mandskab.

Lokalopgøret i det nordøstlige Odense blev aldrig rigtigt spændende. Størsteparten af hjemmeholdets spillere spiller i den lokale fodboldklub, Fjordager IF, mens kun et par af spillerne fra udeholdet i Vollsmose er aktive i en klub.

Det kunne ses allerede inden kampens start. Nogle af spillerne fra udeholdet havde ikke benskinner på, og det ville dommeren naturligvis ikke acceptere. Så først da det problem var løst, kunne kampen gå i gang.

Gæsterne skulle lige have styr på det med benskinner. Foto: Ole Larsen
Gæsterne skulle lige have styr på det med benskinner. Foto: Ole Larsen

TV: Nettede fem gange

Hurtige kasser
Hjemmeholdet lagde fra start et voldsomt pres på gæsterne, som havde store problemer med organisationen. Efter 11 minutter førte hjemmeholdet 2–0.

Se målet til 2-0 her:

Da Mads Sternkopf scorede sit andet mål til 3-0 kort før pausen, så lignede det en afgørelse, fordi udeholdet ikke havde truet hjemmeholdet på noget tidspunkt.

- Vi vidste, det ville blive svært, fordi vi ikke kender hinanden. Men vi kunne godt have haft flere skud på mål, sagde en af gæsternes bedste Reda Tarek efter kampen.

Kamp om bolden. Foto: Ole Larsen
Kamp om bolden. Foto: Ole Larsen

TV: Cifrene snød lidt

Håber på flere sejre
I pausen talte gæsterne da også om, at de skulle forsøge at få et mål. Og det tjener til deres ros, at de blev ved med at kæmpe. Belønningen kom i form af hele to scoringer – det sidste i dommerens overtid. Men da hjemmeholdet også scorede to mål i anden halvleg og havde chancer til flere, så var sejren aldrig fare.

- Det er naturligvis en stor fordel, at vi har spillet sammen i flere år i den lokale fodboldklub. Så det kan godt give os flere sejre i turneringen, siger en tilfreds anfører fra hjemmeholdet og topscorer Mads Sternkopf.

Hør fra Mads her: