TV: Buldrede videre

Fornemt: Sct. Hans Skole holder snuden i målsporet

Udeholdets keeper, Selina Andersen, havde en hård dag på jobbet. Foto: Lars Pedersen
Udeholdets keeper, Selina Andersen, havde en hård dag på jobbet. Foto: Lars Pedersen

Pigerne fra Sct. Hans Skole havde en samlet målscore på 19-0, inden de i turneringens tredje runde hjemme tog i mod Skt. Klemensskolen. Dermed kunne de ikke undgå at måtte tage favoritrollen på sig. Skt. Klemensskolen stillede kun op med én klubspiller, nemlig målmanden Selina Anderson, mens de fleste andre på holdet spiller håndbold til daglig. Se kampfakta her.

På overarbejde
Det stod da også hurtigt klart, at Skt. Klemensskolen var kommet på en umulig opgave, og havde det ikke været for en storspillende Selina Anderson i målet, kunne holdet have været bagud med et par mål efter det første kvarter. På Sct. Hans Skoles midtbane huserede Merle Christoffersen, der i flere omgange fik spillet angriberne fri med dybe stikninger, og specielt Thilde Wiig burde have scoret et par gange i kampens indledning.

Skt. Klemensskolen havde placeret Julie Johansen og Anna Peiter i midterforsvaret, og selvom begge ydede en ganske fin arbejdsindsats, så var det tydeligt, at de havde problemer med at placere sig korrekt i forsvaret, hvilket gav hjemmeholdet unødigt mange chancer.

En stor mundfuld

Hul på bylden
Der skulle dog gå hele 23 minutter, inden Sct. Hans bragte sig foran 1-0. Et godt gennembrud på fløjen af Karla Rasmussen endte med, at bolden blev lagt skråt bagud til Tiffany Thomsen, der fra kanten af straffesparksfeltet kunne sende bolden hen over Selina Anderson og i nettet.

Skt. Klemensskolen var meget sjældne gæster foran hjemmeholdets mål, og ofte var det efter enkeltpræstationer af Josephine Elmelund, der viste i glimt god fart og teknik, men rigtigt målfarligt blev det ikke.

Hjemmeholdets anfører, Caroline Andersen. Foto: Lars Pedersen
Hjemmeholdets anfører, Caroline Andersen. Foto: Lars Pedersen

Nulløsning og straffe

Højt humør
Trods bagud 1-0 var humøret højt i Skt. Klemensskolens lejr, da de to hold gik til pause. Træneren håbede stadig på et kontramål, og så skulle en eventuelt uafgjort resultat holdes hele vejen hjem, for med Selina Anderson i målet ville man have gode chancer i en straffesparkskonkurrence.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, da Thilde Wiig igen var alene igennem, men angriberen fra Sct. Hans Skole havde ikke sin bedste dag, hvad angår afslutningerne. Thilde Wiig fylder ikke så meget, men har et godt blik for at løbe i dybden på de rigtige tidspunkter, og med lidt mere koldblodighed i afslutningerne kommer hun til at score flere mål i turneringen.

TV: Viste effektivitet

Afgjorde kampen
I kampens 38. minut blev kampen reelt afgjort, da Merle Christoffersen efter lidt klumpspil foran mål gjorde det til 2-0 til Sct. Hans. Blot tre minutter senere blev det så 3-0 på straffespark ved Freja Christiani, og nu kunne man godt frygte, at målene ville rasle ind. Skt. Klemensskolen skal dog have stor cadeau for at fortsætte med at kæmpe, og længe så det ud til, at resultatet ville blive 3-0, men i dommerens sidste minut gjorde en velspillende anfører hos Sct. Hans Skole, Caroline Andersen, det til 4-0.

Freja Christiani scorer til 3-0 på straffespark:

Med en sikker 4-0 sejr er Sct. Hans Skole videre til fjerde runde, og kan holdet fortsætte det flotte spil, kan de gå hele vejen til kredsfinalen. Holdets eneste minus er de mange små spillere, så måske kan fysikken blive en udfordring, når vi når længere hen i turneringen.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Sct. Hans Skole - Skt. Klemensskolen, 4-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Freja Christiani, Sct. Hans Skole
Josephine Elmelund, Skt. Klemensskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Julie Johansen, Skt. Klemensskolen