Annonce:
Annonce:

TV: De magiske kobberrøde

Ligesom portugiserne: Det er en magisk evne, at kunne vinde kampene til allersidst

Odense Friskole fejrer en scoring. (Foto: Olav Rabølle Nielsen)
Odense Friskole fejrer en scoring. (Foto: Olav Rabølle Nielsen)
Annonce:

Ganske som det portugisiske landsholds kobberrøde trøjer synes at have magisk effekt, kunne Odense Friskole i dag smide trøjerne til vask med en sejr i overtid og straffespark. 8-7 i en kamp, som Ådalskolen kunne have lukket og afgjort til deres fordel.

Se kampfakta her.

Målfarlige Mads
I en ganske jævnbyrdig første halvleg lykkedes det Ådalskolens centerforward, Mads Pedersen, at score to gange. Men begge gange blev føringen indhentet af et også velspillende Friskole-hold. Først scorede William Greve og senere af Valdemar J. 2-2 ved pausen.

Annonce:

Anden halvleg startede også jævnbyrdigt, men efterhånden lykkedes det Ådal-drengene at presse bolden frem til mange flere angreb og afslutninger. Det sidste kvarter udformede sig næsten som stormløb mod Friskolens mål, som dog havde en suveræn keeper i Emil Løvstrup. Han skulle senere vise sig, at blive man of the match for Friskolen.

Ådalskolen brændte straffespark, havde skud på stolpen, skud ved siden af og var boldbesiddende som et andet Barcelona-hold, men ind ville bolden ikke. Dommeren fløjtede af, og så skulle det hele afgøres i straffesparkskonkurrence.

Opbakningen var på plads

Spændende straffe
Efter den den hektiske jagt for retfærdig afgørelse af spillet, kunne man frygte at Ådal-drengene havde mistet pusten. Men Ådal-keeperen Michael Larsen reddede de to første forsøg fra Friskolen, mens Ådal kun brændte et enkelt forsøg .Ådal var stadig på sejrskurs.

Men som det ofte går, når kobberrøde trøjer får nok overtid, så vinder de. Sidste og afgørende mål blev sat ind af Rune Haldborg.

Friskole-drengene kunne juble til sidst. (Foto: Olav Rabølle Nielsen)
Friskole-drengene kunne juble til sidst. (Foto: Olav Rabølle Nielsen)
 

Efter en spændende straffesparkskonkurrence, endte det med sejr til Friskolen og deres træner Pernille Bau.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: