TV: Den blonde Zlatan slog til

Intenst: Afgjort på straffe

Klar til kamp. Foto: Carsten Lausten
Klar til kamp. Foto: Carsten Lausten

Opgøret mellem Skt. Klemensskolen og Rasmus Rask-Skolen var et opgør mellem to af Odenses store forstæder, så der var meget på spil i torsdagens opgør. Se kampfakta her.

I starten var det en meget jævnbyrdig kamp, og holdene stod godt på banen og tillod ikke noget. Efter 15 minutter var det som om, at Rasmus Rask var begyndt at få et lille overtag, og det gav den blottelse, som hjemmeholdet havde brug for. Efter et hurtigt sammensat angreb blev Josefine Elmelund spillet fri, og hun svigtede ikke. 1-0. En kold spand vand i hovedet på gæsterne, og derefter var Skt. Klemens spilstyrende resten af halvlegen.

Se også: TV: Spydspids slog til

Den blonde Ibrahimovich
Så pausen kom på et belejligt tidspunkt for udeholdet, der også kom bedst ud til anden halvleg, og efter et minut fik de scoret efter en energisk indsats af Sarah Hedelund, men blev målet underkendt for offside. Men målet gav dem mere tro på tingene. Men igen gav det plads til Josefine Elmelund, der på en ny omstilling løb fra forsvaret og sikkert gjorde det til 2-0.

- Den blonde Ibrahimovich, lød det fra sidelinien.

Men gæsterne var ikke slået helt ud, og efter bare tre minutter kom den fortjente reducering, da anfører Caroline Klagenberg opfangede en løs bold på kanten af feltet og sikkert sendte den i kassen. Yderligere tre minutter efter kom udligningen, da Sidsel fik kæmpet bolden i kassen.

Rasmus Rask-Skolen i pausen. Foto: Carsten Lausten
Rasmus Rask-Skolen i pausen. Foto: Carsten Lausten

Se også: TV: Værter sørgede for målfest

Målmænd stjal rampelys
Kampen var nu helt åben, og nu stjal de to målmænd opmærksomheden. Gang på gang fik de reddet deres hold i resten af kampen, når det kom til store målchancer. Man kunne se, at Selina Anderson var vant til målmandsrollen, hvorimod Matilde tydeligt ikke plejer at stå på mål, men derfor kan man jo godt lave nogle store redninger. Hjemmeholdet fik faktisk bolden i kassen, men også i deres tilfælde blev der korrekt fløjtet for offside.

Se også: Venskaber kommer først

Fra pletten
Inde i dommerens overtid fik gæsterne hjørne, hvor Matilde Holm lagde den godt ind, og én af hjemmeholdets forsvarsspillere sparkede helt skævt til den, og derefter tog den undersiden af overliggeren og røg i spil igen. Den gik dog ikke ind, og derfor måtte kampen afgøres på straffespark.

Skt. Klemens scorede sikkert på sine, mens Rasmus Rask pigerne tydeligt havde for stor respekt for Selina, og så endte sejren hos Skt. Klemens.