Annonce:
Annonce:

TV: Dramatik fra pletten

Nerverne satte sig: Måtte sparke tyve gange

Chancerne var mange, men effektiviteten manglede. Derfor måtte der en afgørelse fra pletten til. Foto: Lars Pedersen
Chancerne var mange, men effektiviteten manglede. Derfor måtte der en afgørelse fra pletten til. Foto: Lars Pedersen
Annonce:

Drengene fra Kirkebakkeskolen var mødt op til kampen mod Hældagerskolen i deres stiveste puds som et andet professionelt hold, og Champions League hymnen gjaldede ud af højttaleren, da holdet gjorde sin entre banen til deres kamp i anden runde mod Hældagerskolen.

Der var med andre ord lagt op til den helt store fest, så det var ærgerligt, at et massivt regnvejr over Vejle fik flere af skolekammeraterne til at holde sig inden døre i begyndelsen af kampen.

Se kampfakta her lige.

Op ad bakke for gæsterne

Jævnbyrdig start
Det var dog gæsterne fra Hældager, der kom bedst fra start, og kun rent uheld forhindrede Aron Thorkelsson i at bringe sit hold foran med et godt timet hovedstød i kampens andet minut.

Annonce:

Det var som om, at hjemmeholdet lige skulle finde bruge nogle minutter til at kaste nerverne af sig. Alligevel var det værterne, der kom først på måltavlen, da Jonas Duedahl udnyttede holdets første målchance til at heade bolden ind bag en chanceløs Daniel Thomsen i gæsternes mål.

Begge hold stod godt i defensiven, og meget af spillet foregik midt på banen uden de store målchancer i resten af første halvleg, men alt i alt så var halvlegsføringen på 1-0 til hjemmeholdet dog ok, da de var mest boldbesiddende.

Billedet det samme
Anden halvleg startede som en tro kopi af første. Kirkebakkeskolen trak sig uforståeligt længere tilbage på banen og virkede som om, at de ville forsvare deres 1-0-føring gennem resten af kampen, hvilket sjældent er nogen god ide.

Hældager sagde tak for tilbuddet ved at sætte sig på spillet i kampens sidste kvarter, og det var ganske fortjent, at holdet fik udlignet til 1-1 med små ti minutter tilbage at spille i. Et indlæg fra fløjen fandt vej forbi venner og fjender i straffesparksfeltet, og ved bagerste stolpe kunne Aron Thorkelsson heade bolden i en blød bue henover Benjamin Schrøder og videre i kassen.

Annonce:

Udligningen gav Hældager mod på at søge sejrsmålet i håb om at undgå en straffesparkskonkurrence, og kun godt målmandsspil af Benjamin Schrøder forhindrede en afgørelse.

Afgørelsens time fra pletten
Med stillingen 1-1 var de to hold tvunget ud i en afgørelse på straffespark, men efter de første fem spark til hvert hold, så var stillingen stadig uafgjort. Derfor skulle de to hold skiftes til at sparke, og de to holds trænere havde deres hyr med at overtale deres spillere til at sparke.

Alt i alt skulle der bruges 20 spark på at afgøre straffesparkskonkurrencen, hvilket i sidste ende udløste en samlet sejr på 10-9 til Kirkebakkeskolen. Hældagerskolen faldt dog med ære, men må alligevel vente et år på at kunne revanche dette nederlag.

Kirkebakkeskolens drenge er dermed ligesom deres pigehold videre til tredje runde, hvor de skal møde vinderen af kampen mellem Thyregod Skole og Sct. Norberts Skole.

Du kan se den dramatiske straffesparkskonkurrence lige her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: