TV: Drengene efter pigerne

Noget at leve op til: Drengene formåede dog ikke at score helt så mange mål som pigerne

Broskolens drenge var klar til kamp. Foto: Preben Nielsen
Broskolens drenge var klar til kamp. Foto: Preben Nielsen

Den efterfølgende drengekamp imellem Nordagerskolen og Broskolen blev noget mere jævnbyrdig. Men igen var det Broskolen, der trak det længste strå, men med de mere beskedne cifre 3-0.

Se kampfakta her.

TV: Kørte modstanderen over

Forstærkning på keeper-positionen
Nordager-drengene havde endda forstærket sig med pigeholdets bedste spiller, Amalie Vestergaard, der vogtede målet.

Starten af kampen var meget jævnbyrdig med en masse spil og tacklinger på midten af banen. Broskolen tiltvang sig langsom et spillemæssigt overtag, men deres frontløber Suleyman Jabarzy løb offside mange gange, og spillet stoppede.

Efter ca. 12 minutters spil gik det dog galt, for hjemmeholdets målvogter Amalie blev fanget på mellemhånd, så holdets energiske midtbanespiller og senere modtager af fidusbamsen, Frederik Mathiasen kunne vippe bolden over Amalie og ind i det tomme net.

Inden pausefløjt blev den lille højre back Victor Groth spillet helt fri på kanten af feltet, og han passerede Amalie i målet.

Vandt stort - skal øve afslutninger

Nordagerskolens drenge fik i pausen at vide, at de sagtens kunne nå det. Foto: Preben Nielsen
Nordagerskolens drenge fik i pausen at vide, at de sagtens kunne nå det. Foto: Preben Nielsen

Hør fra Broskolens pause her:


Lukkede og slukkede
Stillingen forblev 2-0 ved pausen. I anden halvleg var det fortsat Broskolen, der havde bolden mest, men det lykkedes kun at score en enkelt gang ved Markus Pedersen, der tog chancen langt udefra og nærmest lobbede bolden over Amalie i Nordagerskolen mål.

Ind imellem havde Broskolen haft flere store chancer, blandt andet direkte på frispark, som Amalie fik skubbet ud på stolpen, hvor fra bolden sprang i spil og en anden gang, Frederik Mathiasen i fri position skød på stolpen. Men ikke flere scoringer og dermed 3-0 til Broskolen og fortsat deltagelse i turneringen.

Frederik Mathiasen spillede en god kamp. Foto: Preben Nielsen
Frederik Mathiasen spillede en god kamp. Foto: Preben Nielsen