TV: Dyr udvisning

Ærgerlig advarsel: Udeholdet sparkede to mål ind i overtal og kørte sejren i land

Calle Povlsen fik det gule kort og måtte i ti minutter. I mellemtiden blev der scoret to gange på hans afløser i målet. (Foto: Lars Pedersen)
Calle Povlsen fik det gule kort og måtte i ti minutter. I mellemtiden blev der scoret to gange på hans afløser i målet. (Foto: Lars Pedersen)

Seden Skole tog imod Munkebjergskolens drenge i et af de få hængepartier fra turneringens 3. runde.

Seden Skoles træner Kim 'Junior' udtalte på forhånd:

— Jeg tror, det bliver en fifty-fifty kamp, for Munkebjergskolen har mistet et par af deres bedste i forhold til sidste sæson. Sidste sæson nåede Munkebjergskolen kredsfinalen, hvor de tabte til Pårup Skole.

Se også: Se videoerne fra kredsfinalen på Fyn

Se også: TV: 'Schou-huggeren' slog til igen

Opgøret startede da også som en ganske lige affære, om end Munkebjergskolens Malthe Høgh allerede i kampens andet minut fik en god chance for at give sin skole en drømmestart.

En flot dribletur forbi tre modstandere endte dog med, at Malthe Høgh sparkede et pænt stykke forbi målet.

Se kampfakta her.

Se også: Klasse keeper

Munkebjergskolens forsvar blev styret af anfører Jeppe Jensen. (Foto: Lars Pedersen)
Munkebjergskolens forsvar blev styret af anfører Jeppe Jensen. (Foto: Lars Pedersen)
 

Frem og tilbage
Seden Skoles holdt sig da heller ikke tilbage, og i kampens femte minut satte Yahya Chahin Munkebjergskolens målmand Amel Sehovic på en seriøs prøve, da han sendte bolden afsted fra kanten af straffesparksfeltet, men målmanden reagerede flot i situationen.

De to hold var ganske lige i de første 10 minutter, men da Munkebjergskolens angriber Rinor Cocaj blev nedlagt af Seden Skoles målmand Calle Povlsen i en oplagt scoringssituation lidt uden for straffesparksfeltet, så trak dommeren 'ostemaden' frem, og så måtte Calle Povlsen i de næste 10 minutter overlade målmandshandskerne til Ahmed Abdirashid.

Undertalssituationen blev rigtig dyr for Seden Skole, for i det 14. minut sendte Rinor Cocaj bolden i nettet til 1-0 for Munkebjergskolen efter en flot tværaflevering fra Emil Wittrup.

Efter 18 minutters spil havde Munkebjergskolens Ndoba Ntabola en stor chance, men han måtte se sin fine afslutning kysse overliggeren og springe i spil igen. Ndoba Ntabola var i det hele taget en stor oplevelse at følge på Munkebjergskolens midtbane.

Han var hele tiden med fremme og tilbage og god til at gøre sig spilbar kombineret med stor hurtighed.

Bedst som Seden Skole stod og ventede på at få lov til at blive fuldtallige, så tog Malthe Høgh chancen med et langskud, som meget heldigt gik igennem benene på den vikarierende målmand, og så var Munkebjergskolen pludselig foran med to mål.

I de sidste 10 minutter havde Munkebjergskolen flere chancer for at bringe sig yderligere foran, men Calle Povlsen stod en fin kamp for Seden Skole og holdt sit hold inde i kampen.

Et par mål mere
Munkebjergskolens træner Lasse var naturligt nok tilfreds med sit hold, da han i pausen evaluerede på første halvleg.

Udgangspunktet for anden halvleg blev således, at da man var foran med to mål, så skulle der bare lukkes godt af nede bagved, og så skulle man nok komme til chancer undervejs, så man kunne lukke kampen.

Seden Skole kom dog lettere forvandlede på banen til anden halvleg.

Allerede i halvlegens første minut fik Ahmed Abdirashid en god mulighed, men bolden røg i sidenettet.

Seden Skole havde mest spil i starten af anden halvleg.

Ikke mindst midtbanen med Alfred Arrengaard og Yahya Chahin gjorde det godt i denne periode. Munkebjergskolen har dog et godt forsvar, som styres med sikker hånd af Jeppe Jensen, og Seden Skole havde svært ved at spille sig frem til de store åbenlyse målchancer trods overvægten i spillet.

I kampens 44. minut var det således Alfred Arrengaard, der rundede et par modstandere i straffesparksfeltet, og hans afslutning måtte Amel Sehovic give en ripost på.

Se også: TV: Sikker gevinst

Alfred Arrengaard lavede et godt stykke forarbejde for 1-2 målet. (Foto: Lars Pedersen)
Alfred Arrengaard lavede et godt stykke forarbejde for 1-2 målet. (Foto: Lars Pedersen)
 

Så var Kevin Ly hurtigst over bolden og kunne sparke 1-2 reduceringen ind, og så var optimismen for alvor tilbage hos Seden Skole.

Den gryende optimisme varede dog kun i 5 minutter.

Sedens Ahmad Rahman lavede frispark på Malthe Høgh lige uden for straffesparksfeltet, og det efterfølgende frispark sendte Granit Imishti direkte i mål til 3-1 til Munkebjergskolen, hvilket også endte med at blive kampens resultat.

Munkebjergskolen er dermed videre til 4. runde, hvor de på udebane skal møde naboerne fra Rosengårdskolen.