TV: Et enkelt mål var nok

Målfattigt: Trak det længste strå

Det var et opgør med mange dueller, og dommeren måtte dæmpe løjerne. Foto: Per Bo Christensen
Det var et opgør med mange dueller, og dommeren måtte dæmpe løjerne. Foto: Per Bo Christensen

Hverken Jacob Rønnow og Mark Frødstrup der var trænere for udeholdet fra Fælleshåbskolen, og Rasmus Jakobsen fra hjemmeholdet havde ikke de helt store forventninger til, at de ville kunne trække sig sejrrigt ud af dette opgør.

De fortalte nærmest samstemmende, at de var ved at bygge nye hold op, så der var en del elever med fra 7. og 8. klasse og kun ganske få fra 9. klasse.

Det var således to mandskaber, der stod godt til hinanden, og vi skulle da også hen i kampens 55’ minut, inden der var udsigt til en afgørelse.

Se kampfakta her.

Se også: Elkjær i regndans

Hjemmeholdet bedst
Ullerup Bæk lagde stærkest ud og havde vel også spillet i mindst 60 % af tiden gennem hele kampen. De blev anført af kampens eneste målscorer Nihad Khanjar, der var med i rigtig mange angreb.

Man bemærkede dog også hurtigt en anden spiller på midtbanen på hjemmeholdets hold nemlig Enielca Izeet. der til daglig spiller pigefodbold på højt plan. Hun kæmpede også bravt og gik til bold og spillede med stor energi. Hun tog det som en udfordring at spille på drengenes hold, som hun også forklarede i et interview efter kampen.

Trods mange angreb fra hjemmeholdets side, blev det aldrig rigtigt farligt, da gæsternes forsvar kæmpede forbilledligt. Især bemærkede man Julius Cramer, der i lange perioder havde rigtig godt styr på Nihad K.

En af kampens chancer i et målfattigt opgør. Foto: Per Bo Christensen
En af kampens chancer i et målfattigt opgør. Foto: Per Bo Christensen

Se også: TV: Ægte hattrick

Stærk defensiv og målmand
Somme tider gik de måske også lige lovligt meget til hinanden. Det mente i hvert fald kampens dommer, der i starten af anden halvleg lige tog en kærlig samtale med de to. Når endelig forsvaret var ved at være passeret, så var August Weissmann på plads i gæsternes mål.

Enkelte målchancer blev det dog også til for Fælleshåbskolen, i slutningen af første halvleg havde Nikolaj Meng således et godt gennembrud i venstre side, og kun en hurtigt indgreb fra Elias Gulløv i hjemmeholdets mål forhindrede, at der kom et mål ud af det angreb.  

Spillet fortsatte kampen igennem med en overvægt til hjemmeholdet, og med fem minutter tilbage kunne Nihad med et godt spark bringe sit hold foran. 1-0 til Ullerup.

Herefter fik gæsterne etableret flere angreb. Blandt andet et der udløste et frispark lige uden for straffesparksfeltet, der i øvrigt af kampens udmærkede dommer blev takseret til en advarsel. Derfor måtte hjemmeholdet spille de sidste minutter med ti mand.

Det blev dog aldrig til de afgørende chancer for Fælleshåbskolen, og derfor endte det med en smal sejr på 1-0 til Ullerup Bæk Skolen, der er videre til næste runde.

Hør hvad kampens eneste pige på banen havde at sige om opgøret: