TV: Ét mål gjorde forskellen

Tæt duel: Trak det længste strå

Der blev kæmpet fra begge holds side, men gæsterne trak det længste strå. Foto: Jens Ole LS
Der blev kæmpet fra begge holds side, men gæsterne trak det længste strå. Foto: Jens Ole LS

Efter at pigerne fra Lillebæltskolen i den første kamp på MG & BK’s baneanlæg havde kvalificeret sig til det videre forløb i Ekstra Bladet Skolefodbold, var det drengenes tur til at spille om at komme videre. Hjemmeholdets modstander var Ejby Skole.

Inden kampstart havde vi fat i de to skolers anførere for at høre deres forventninger til kampens resultat.

- Jeg forventer en sejr. Vores offensiv er ok, mens vi efter vores seneste kamp har talt om forbedringer af forsvarsspillet, sagde hjemmeholdets Niclas Hansen.

- Vi kender hinanden og spiller godt sammen, så jeg tror, vi vinder, sagde gæsternes Rasmus Tangaa.

Se kampfakta her.

Se også: Storspillende Storgaard

Højt tempo
Begge hold startede i et højt tempo, og straks fra kampens start viste de teknisk gode spillere fra begge skoler, at de kunne spille fodbold og kunne finde hinanden med gode kombinationer og komme frem til gode angreb med afslutninger.

Hjemmeholdet havde sit bedste forsøg i det 9. minut. På et flot indlæg fra fløjen blev bolden headet i nettet bag gæsternes keeper, men helt korrekt blev målet annulleret for offside.

I det 22. minut slap gæsternes kreative midtbanespiller og anfører Rasmus Tangaa fri til baglinjen, og på den flade aflevering ind foran målet havde Mads Matthisen let ved at skubbe bolde over mållinjen og dermed bringe Ejby Skole foran med 1-0.

Selvom det ikke blev til flere scoringer, så blev kampen ganske underholdende. Begge hold fightede på livet løs, og vi fik en underholdende kamp med en lille overvægt i spillet til gæsterne fra Ejby.

Ejby Skoles overvægt i spillet betød også, at hjemmeholdets keeper Niclas Hansen havde en lidt travl dag på kontoret, og flere gang måtte han vise sin kunnen med gode redninger. Alt i alt en fortjent sejr til drengene fra Ejby Skole på 1-0.

Se også: Sensationen lurede

Hør Ejby Skoles pausesnak fra opgøret lige her: