TV: Fart over feltet

Hamret mål ind: Pigerne fra Sct. Hans vidste godt, hvor målet stod

Sct. Hans-pigerne var i den grad klar til kamp. (Foto: Preben Nielsen)
Sct. Hans-pigerne var i den grad klar til kamp. (Foto: Preben Nielsen)

Hidtil har Sct. Hans Skoles piger spillet i trøjer fra Marienlyst Boldklub, hvor alle pigerne på skoleholdet spiller klubfodbold. Men som det blev sagt efter første rundes kamp, vil skolen gerne markere, at den satser meget på fodbold.

For at understrege, at det er et skolefodbold-hold, har skolen investeret i nye trøjer, der absolut ikke ligner Marienlyst Boldklubs spillertrøjer. De nye trøjer blev første gang vist frem i dagens kamp mod Holluf Pile skoles piger.

Se kampfakta her.

TV: Lige ved og næsten

Holluf Pile-pigerne kæmpede alt, hvad de kunne, men de var oppe imod overmagten. (Foto: Preben Nielsen)
Holluf Pile-pigerne kæmpede alt, hvad de kunne, men de var oppe imod overmagten. (Foto: Preben Nielsen)
 

Nye trøjer gav held
Det blev for Sct. Hans Skoles piger en succesoplevelse at spille i de nye trøjer.

Der var knapt spillet to minutter, før det stod 1-0 ved holdets målsluger Ida Eriksen. Kort efter 2-0 ved holdets midtbanedynamo, anfører, spilfordeler og helt store profil Sarah Sundahl.

Sct. Hans Skoles piger sad på det hele. De viste tydeligt, at de alle spiller sammen til dagligt i Marienlyst.

Det var en helt umulig opgave for de hårdt kæmpende piger fra Holluf Pile Skole, men de var forberedte på det, inden de kom. En af skolens bedste spillere, Maya Gertsen, kender alle spillerne fra Sct Hans Skole, fordi hun også spiller i Marienlyst.

Deres holdleder var også helt afklaret, og han var godt klar over, at de ville blive løbet over ende, men han ærgrede sig alligevel over, at hans hold kom for hurtigt bagud. Han havde håbet på en bedre åbning på kampen, det gik lidt ud over kampgejsten, men vinde var han godt klar over var nærmest en umulighed, mod et så godt sammenspillet hold.

TV: Joachim jublede

En del skader
På Sct Hans skoles hold er der 10 spillere, som var med på sidste års skolehold, enkelte af spillerne har været med i nu på 4. år på skolefodboldholdet.

Anna Hyldig var skadet, så derfor fungerede hun som holdleder. (Foto: Preben Nielsen)
Anna Hyldig var skadet, så derfor fungerede hun som holdleder. (Foto: Preben Nielsen)
 

En af dem, Anna Hyldig måtte dog sidde udenfor med skade, betændelse i hælen. Hun har nu i stedet fået opgaven som assisterende holdleder og skal blandt andet sørge for drikkedunke og andet praktisk.

— Jeg er super ærgerlig over ikke at kunne være med, også fordi de andre år har jeg ikke tilhørt nogen af de bedste på holdet, men i år følte jeg virkelig, at jeg kunne havde bidraget med meget, og været en af de bærende på holdet. Så kommer den ærgerlige skade. Jeg har været ved lægen i dag og fik at vide, at jeg skal holde mig fra fodbold i to måneder. Jeg håber virkeligt at blive klar til de afgørende kampe, hvis holdet når så langt, var meldingen fra Anna efter kampen.

Der var i øvrigt flere andre spillere på holdet, der trækkes med mindre skader, blandt Katrine Andreassen, der har vrøvl med knæene. 

Det viste sig da heller ikke nødvendigt for holdlederne at trække mere på de småskadede spillere, da de der var på banen gjorde det fortrinligt. Det blev til en knusende hjemmesejr på 14-0 efter 6-0 ved pausen.