TV: Fem års måltørke stoppet

Endelig: Mads satte en stopper for fem års måltørke i stort nederlag

Mads Riber blev den store helt for Lilleskolen i Odense, da han satte en stopper for fem års måltørke. (Foto: Carsten Lausten)
Mads Riber blev den store helt for Lilleskolen i Odense, da han satte en stopper for fem års måltørke. (Foto: Carsten Lausten)

Det var spil til et mål i dagens kamp mellem Lilleskolen og Dalumskolen, og det var tung trafik mod Lilleskolens mål. Målsætningen var på forhånd at tabe så lidt som muligt, og Lilleskolens drengene kæmpede hele kampen flot mod overmagten.

Se også: Kaotisk lokalopgør

Giftige på dødbolde
Men allerede efter 15 sekunder gik det galt. Emmanuel Yeboah opfangede en løs bold efter den var givet op, forsvaret var ikke på plads, og han scorede sikkert et af årets hurtigste mål. Tre minutter senere var han på plads igen. 2-0, og så begyndte man at overveje om turneringen skulle få en ny topscorer idag.

Første halvleg endte 10-0 til Dalumskolen. Det kneb en del med at spille sig igennem det kompakte Lilleskole-forsvar, men på hjørnespark og deres returbolde, var Dalum-drengene særdeles giftige.

Kæmpe jubel
Anden halvleg begyndte som første. Denne gang gik der 20 sekunder inden Sami Raheem-Naz bankede bolden i kassen. Derefter var der 10 minutters stilstand til næste mål.

Men med 10 minutter igen ved stillingen 15-0, skete det uventede. Lilleskolen fik scoret på en lang bold, som Mads Riber fik løbet op og frygtløst kastede sig frem og prikkede ind. Så blev der jublet igennem. Det er fem år siden Lilleskolens drenge sidst har scoret, så man forstod jublen.

Se også: Mestrenes lærling tryllede

Lilleskolen i odense var bare oppe mod overmagten. (Foto: Carsten Lausten)
Lilleskolen i odense var bare oppe mod overmagten. (Foto: Carsten Lausten)
 

Demonstration i afslutninger
Til slut gav August Vincents en demonstration i sikre afslutninger med et hattrick på tre minutter. Han kom dermed op på fem mål i kampen. Da han i det hele taget havde været en af de dominerende spillere fik han efterfølgende fortjent Dalumskolens fidusbamse. Fra Lilleskolen gik den selvfølgelig til Mads, som stoppede måltørken.

Dalumskolen har nogle spændende profiler. Udover de ovennævnte, er det anføreren Albin Mustafa og slideren Bastian Hansen. Det skal blive spændende at se, hvor langt det rækker. I næste runde venter vinderen af Giersing Realskole og Hunderupskolen. Det er to skoler, der traditionelt har gode hold og som er en god målestok for, hvor langt man kan komme i turneringen.

Det bliver spændende at følge Dalumskolen videre i turneringen. (Foto: Carsten Lausten)
Det bliver spændende at følge Dalumskolen videre i turneringen. (Foto: Carsten Lausten)
 

1 af 2 August Vincents var den store oplevelse i kampen. Han scorede fem mål for Dalumskolen. (Foto: Carsten Lausten)
2 af 2 Mads Riber blev den store helt for Lilleskolen i Odense, da han satte en stopper for fem års måltørke. (Foto: Carsten Lausten)