TV: Fight vandt over teknik

Kendte deres besøgstid: Hjemmeholdet formåede at udnytte chancerne

Hjemmeholdet kunne fejren sejren i heftigt regnvejr. Foto: Jens Ole LS
Hjemmeholdet kunne fejren sejren i heftigt regnvejr. Foto: Jens Ole LS

Kampen mellem Erritsø Fællesskole og Lyshøjskolen blev en både underholdende og spændende kamp, hvor der blev vist flot fodboldspil og rigtig mandfolkefight. Det til trods for vanskelige vejrforhold med regn og kraftig blæst.

Se kampfakta her.

Hør fra Erritsøs keeper her:

TV: Favoritterne vandt ikke

Modsætninger mødtes
Det flotte spil stod de gæstende drenge fra Lyshøj for, mens drengene fra Erritsø helt klart har deres store styrke i fight.

Det var da også Lyshøj-drengene, der prægede kampen i hele første halvleg. Her diskede de op med masser af lækkerier, gode kombinationer og hurtigt spil frem ad banen. Hvis de ellers havde kendt deres besøgstid, så burde de have scoret flere end det ene mål Emil Sand midt i halvlegen sendte ind med et fladt skud fra ca. 30 meters afstand.

At det var Emils syvende mål i turneringen, er nok ikke helt tilfældigt for det at score mål ligger til familien. Emils far er Peter Sand, mens farbror er vores tidligere landsholdsspiller Ebbe Sand.

Måltyven Emil Sand. Foto: Jens Ole LS
Måltyven Emil Sand. Foto: Jens Ole LS

Medvirkende til, at det kun blev til det ene mål i første halvleg skyldtes også, at hjemmeholdet har en god keeper i Rasmus Villadsen og at holdets forsvar var ekstra opmærksomme på Lyshøjs to farlige måltyve, Emil Sand og Nikolai Holm Larsen.

Hør fra de to måltyve her:

Selvom det ikke var mange gange i første halvleg, at Erritsø-drengene kom frem til afslutninger, så havde de dog enkelte gode forsøg, der kunne have fortjent bedre.

Ved pausen stod der 0-1 i favør af Lyshøjskolen, og det var fuldt fortjent.

Hør Erritsøs pausesnak her:


Der var masse af nærkampe. Foto: Jens Ole LS
Der var masse af nærkampe. Foto: Jens Ole LS

TV: Sand måltyv lyste igen
Kom ud med power
Så må drengene fra Erritsø havde fået en opsang i pausen, for nu kom de ud til anden halvleg med fuld power. Da de samtidig fik vinden i ryggen, så dominerede de anden halvleg i kraft af fight og stor energi. Det slog det flotte spil i stykker, som Lyshøj-drengene ellers er eksponent for.

Modsat Lyshøj-drengene, så var drengene fra Erritsø bedre til at udnytte deres overvægt i spillet. Det lykkedes for dem at sende bolden i nettet to gange. Begge mål efter energiske bolderobringer på Lyshøjs banehalvdel. Først var det holdets lynhurtige Gabriel Petersen, der var på spil, og dernæst var det holdets anfører Victor Rand.

Så var kampen pludselig vendt til en føring på 2-1 til Erritsø, og det var også resultatet, da dommeren fløjtede kampen af.

Det var en kamp, hvor teknikken var oppe mod fight, og da hjemmeholdets fightende drenge var bedst til at kende deres besøgstid, så har de nu kvalificeret sig til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.