TV: Fik håneretten

Skarphed til forskel: Gjorde det onde ved modstanderen

Der var kamp om hver eneste bold i lokalopgøret. Foto: Ole Larsen
Der var kamp om hver eneste bold i lokalopgøret. Foto: Ole Larsen

Der var meget mere på spil end sejren. Lokalopgøret i tredje runde mellem drengene fra Tingagerskolen og Nordagerskolen i Ringe handlede i høj grad håneretten på Midtfyn. For spillerne på de to hold kender hinanden på kryds og tværs af de lokale fodboldklubber.

For et år siden mødte de to skoler også hinanden i en dramatisk kamp, der sluttede med rødt kort, seks mål og en straffesparksafgørelse. Den kamp vandt Nordagerskolen, og spillerne har altså haft håneretten lige siden. Og den har de stadig, for Nordagerskolen vandt 2–0.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Hattrick og dominans

Gæsterne bedst
I den ikke særligt velspillende og ikke mindst chancefattige kamp var gæsterne fra Nordagerskolen bedst. De skabte de største chancer. Ofte skabt af banens bedste spiller Mikkel Kastrup, der var overalt og som havde fint sammenspil med angriberen Niclas Lyder. Kampens første og største chance fik netop Niclas Lyder efter en stikning fra Mikkel Kastrup, men Niclas ramte slet ikke bolden ordentligt.

Det gjorde han til gengæld lige før pausen. Et skarpt slået frispark tvang Tingagerskolens målmand Lasse Jensen ud i en flot redning.

Der blev fightet til det sidste, og der blev taklet igennem i samtlige dueller. Foto: Ole Larsen
Der blev fightet til det sidste, og der blev taklet igennem i samtlige dueller. Foto: Ole Larsen

Se også: Tv: Enmandshær slog til

Skabte for lidt
Tingagerskolen havde vundet sin første kamp 11-0, men i denne kamp hang spillet slet ikke sammen. Kampens betydning resulterede i en hektisk og nervøs indsats, og det var meget betegnende, at Tingagerskolen havde sit andet skud indenfor målrammen efter 40 minutter. Kort efter krævede både spillerne og det talstærke publikum straffespark, da Malthe Felle blev taklet hårdt i feltet, men dommerens fløjte var tavs.

- Jeg synes, der var straffe. Men det ændrer ikke ved, at selvom vi kæmpede godt, så skabte vi alt for få chancer, sagde målmand Lasse Jensen efter nederlaget.

Samme Lasse Jensen kunne ikke klandres for de to scoringer. Midt i anden halvleg tordnede Niclas Lyder fra en spids vinkel bolden op i nettaget, og ti minutter senere scorede han til 2-0, da et alt for tøvende Tingager-forsvar lod en bold hoppe i feltet efter et frispark. 2-0 til Nordagerskolen blev også kampens resultat.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Tingagerskolen - Nordagerskolen, 0-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Semih Celik, Tingagerskolen
Mikkel Kastrup, Nordagerskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Mads Berentsen

Og hvad var så vigtigst for den dobbelte målscorer. Sejren eller håneretten?

- Begge ting er nok lige vigtige, fastslog Niclas Lyder efter kampen.

Dermed er Nordagerskolen videre til næste runde, og dermed beholder de fortsat håneretten over spillerne fra Tingagerskolen lidt endnu.

Se også: TV: Slukkede håbet

Hør hvad Lasse Jensen og Niclas Lyder sagde efter kampen: