TV: Fik revanche

Kamp til stregen: Begge hold gav alt for at vinde

Der blev kæmpet hårdt i den velspillede kamp. Foto: Jens Ole LS
Der blev kæmpet hårdt i den velspillede kamp. Foto: Jens Ole LS

Der var lagt op til en spændende kamp mellem hjemmeholdets drenge fra Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden mod gæsterne fra Englystskolen. Set på de to holds tidligere resultater måtte gæsterne have en lille favoritværdighed.

Værterne var kommet til tredje runde efter en sejr på 2-0 over Fredericia Realskole og en sejr på 1-0 mod Fjordbakkeskolen. Gæsterne havde i de to foregående kampe vundet 5-2 mod Kirstinebjergskolen og 9-0 mod Ullerup Bæk Skolen.

Det var holdets anfører og keeper Martin da også enig i, for som han sagde inden kampen:

- Det bliver en fin kamp mod en stærk modstander, men vi må nok være favoritter.

Se kampfakta her.

Trak det længste strå

Kom bedst fra start
Fra kampens start var det da også gæsterne fra Englystskolen, der lagde stærkest ud. Allerede efter tre minutters spil, inden hjemmeholdets forsvar var kommet ordentlig på plads, kunne de bringe sig foran. Et fladt indlæg fra fløjen skulle Christoffer blot sætte en inderside til.  

Netop forsvaret var ellers vigtigt for hjemmeholdet, for som holdets anfører Rickelmi Bennevides sagde inden kampen:

- Vi er handicappet af afbud fra to af vores gode spillere, så det bliver en vanskelig kamp. Skal vi have en chance, skal vi stå godt i forsvaret.

Selvom hjemmeholdet kæmpede det bedste, de havde lært, så var det fortsat gæsterne, der kom frem til de fleste afslutninger. Midt i halvlegen kunne de bringe sig yderligere foran. Igen var det et gennembrud på fløjen, og i feltet kunne Frederik sætte panden på og flot heade bolden i nettet.

Hør værternes snak inden kampen her:

Viste ingen nåde

Gik til stålet
Efter pausen havde værterne en god periode og pressede på for at pynte på resultatet. Men de store chancer kom holdet ikke til over for Englystskolens velspillende forsvar.

Gennem hele kampen blev der kæmpet godt. Begge holds spillere gik helhjertet ind i tacklingerne, så det blev til mange gode og absolut fair dueller. Så det var ikke mange gange, det var nødvendigt at fløjte for frispark.

Under lodtrækningen havde kampens ganske udmærkede dommer oplyst, at hvis spillerne ellers ville koncentrere sig om at spille fodbold, så ville han ikke på nogen måde hindre dem i at gå til vaflerne.

Midt i anden halvleg tog gæsternes farlige angriber Simon fat. Han kæmpede sig fri af både forsvar og keeper og scorede sikkert. Få minutter før slutfløjt lukkede og slukkede samme Simon med yderligere et mål til slutresultatet 4-0. Simon er en farlig herre, idet han nu står noteret for otte af holdets 16 mål.

Kampens prisvindere. Foto: Jens Ole LS
Kampens prisvindere. Foto: Jens Ole LS

TV: Målfattig herrefight

Fik revanche
Havde det ikke været for en særdeles velspillende Julian Just i værternes mål, så kunne gæsternes sejr nemt have været større. Mange gange kom han godt ud af målet og sikrede sig bolden.

Ikke alene var det en kamp om det videre forløb i turneringen, men det var også en revanchekamp fra sidste sæson. Her havde værterne trukket det længste strå.

Hør gæsternes anfører, Martin, fortælle om kampen og det videre forløb her: