TV: Fik sin fødselsdagsgave

Holdt hårdt: Sidste sæsons semifinalister fik mere modstand end forventet

Det brændte ofte på foran mål i begge ender. Foto: Ole Larsen
Det brændte ofte på foran mål i begge ender. Foto: Ole Larsen

Det holdt hårdt, men til sidst fik Kasper Sørensen sin fødselsdagsgave: En sejr til Kroggårdsskolen og dermed videre til tredje runde.

- Ja, den gave er jeg glad for, men det blev meget vanskeligere, end vi havde regnet med, sagde en lettet målmand fra hjemmeholdet efter kampen.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Ambitionerne slog hyggen

Skulle kæmpe for det
Favoritterne fra Kroggårdsskolen måtte kæmpe til sidste sekund for at vinde 2-1 over Ubberud Skole, som især i anden halvleg spillede godt.

Men publikum fik ikke kun spænding men også en meget underholdende kamp med mange målchancer og gode enkeltmandspræstationer.

Holdene havde hver deres halvleg, og den friske vind på langs af banen var nok en del af forklaringen. Hjemmeholdet havde bolden mest, men de største chancer tilfaldt udeholdets Philip Jørgensen, som havde scoret seks mål i to kampe, og han kunne ikke ramme målet i denne kamp.

Så kunne hjemmeholdet gå til pausen med en 2-0 føring. Begge scoret af Sylvester Hedegaard, der udnyttede to halve chancer i et tøvende Ubberud-forsvar.

Se også: TV: Multiatleten tog over

Opsangen virkede
Det fik udeholdets træner Søren Holm til at tale med store bogstaver i pausen.

- Kom nu med noget mere fysik nede i det forsvar. Vi er alt for nemme at skubbe væk, indskærpede Søren Holm.

Hør opsangen her:

Det var en opsang, der hjalp. Udeholdet kom ud med en masse energi, vandt nu nærkampene og så kom det gode spil. Fem minutter efter pausen scorede banens bedste Jacob Martinsen til 2-1 efter en overraskende dribling og et skarpt skud, der overrumplede fødselsdagsbarnet Kasper Sørensen.

Jacob Martinsen leverede en stærk præstation. Foto: Ole Larsen
Jacob Martinsen leverede en stærk præstation. Foto: Ole Larsen

Se også: TV: Var alt for nervøse

Går efter hyggen
Tempoet blev sat op, nærkampene hårdere og underholdningen større. Udeholdet satsede alt, og hjemmeholdet fik på den bekostning et par store chancer på omstillinger, men Rolf Madsen reddede flot i gæsternes mål.

- Ja, det var ærgerligt, at vi ikke fik udlignet, for så havde vi mindst fået en straffesparkskonkurrence. Men jeg er meget tilfreds med vores indsats i anden halvleg, sagde målscorer Jacob Martinsen.

Kroggårdsskolen nåede sidste år til semifinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold. Det giver naturligvis forventninger til skolen, som dog har skiftet hele holdet ud. Lægger det alligevel et pres på spillerne?

- Nej, det synes jeg ikke. Vi er her for at hygge os og spille fodbold. Det er det, vi godt kan lide, svarede Kasper Sørensen. I næste runde venter Søhusskolen.

Hør fra Kasper her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen