TV: Fik styr på det i pausen

Fuld fart frem: Efter pausen strålede Kirstinebjerg-holdet for alvor

Kamille Kjestrup i fuld kontrol. Foto: OHA
Kamille Kjestrup i fuld kontrol. Foto: OHA

Fight, flotte mål, godt spil, dejligt vejr og masser af glade piger. Det var næsten som en finale, så godt spillede de to hold i dagens pigekamp mellem Vestre Skole og Kirstinebjergskolen.

Se kampfakta her.

Pigerne var klar til start. Foto: OHA
Pigerne var klar til start. Foto: OHA

TV: Kørte sejren sikkert hjem
To straffespark
Kampen blev fra første fløjt seværdig. Der var chancer i begge ender, og nogle store chancer blev brændt.

Men kampens første mål blev scoret på et straffespark sat sikkert ind af banens bedste spiller Kamille fra Kirstinebjergskolen.

Se målet her:

Ikke mange minutter efter det første straffespark fik Vestre skole også tilkendt et. Det blev ligeså sikkert sat ind af Melisa.

Kampen var helt lige ved pausen. Lidt overraskende, også for dem selv, var Vestre Skole gået i føring, som dog blev udlignet lige før pausen.

Derfor var gode råd brugbare i pausen. Kirstinebjergskolen fik sat den helt rigtige taktik, for de kom ud som et forvandlet hold efter pausen.

Hør pausesnak her:


Der blev gået til den. Foto: OHA
Der blev gået til den. Foto: OHA

Melissa afgjorde lokalopgør
Kamille målmaskine
Kampens spiller var uden tvivl Kamille Kjestrup fra Kirstinebjergskolen. Hun gør, hvad hun vil, men er samtidig også en rigtig god holdspiller, der har øje for de andre på hendes hold.

Hun har tidligere været inde i varmen hos DBU, men boltrer sig nu på hold i Fredericia og Ekstra Bladet Skolefodbold. Hun lavede i dagens kamp tre flotte mål.

Kirstinebjergskolen vandt sikkert 5-2 og er nu videre til fjerde runde. De kan gå langt med det hold og den positive indstilling, de har.

Vestre Skole må vi desværre tage afsked med for i år, men de kæmpede deres chance og har et meget stærkt hold, der bare mødte en bedre modstander.