Annonce:
Annonce:

TV: Flot affære

Dueller og mål: Kampen havde mange imponerede facetter fra start til slut 

Ea Volstrup og Nicoline Andersen stod hver for et mål og bidrog til sejren. (Foto: Lars Pedersen)
Ea Volstrup og Nicoline Andersen stod hver for et mål og bidrog til sejren. (Foto: Lars Pedersen)
Annonce:

I pigernes 2. runde stod Toftegårdsskolen fra Faaborg op imod Nymarkskolen fra Svendborg.

Hjemmeholdet havde rekvireret en dommer, men pga kommunikations-problemer udeblev denne. Ekstra Bladet Skolefodbolds udsendte måtte derfor trække i dommertøjet.

Inden kampen fortalte Nymarkskolens ene træner Guri Mejnert om holdet.

— Holdet består primært af nogle klubspillere fra Tåsinge og Skårup, og så er der suppleret op med lidt håndboldspillere fra GOG. Derfor er det lidt usikkert, hvordan holdet vil agere på banen, lød trænerens ord inden kampstart.

Se kampfakta her.

Små og hurtige

Nymark-pigen Sacha Nielsen måtte tapes op før kampstart. (Foto: Lars Pedersen)
Nymark-pigen Sacha Nielsen måtte tapes op før kampstart. (Foto: Lars Pedersen)
 

Annonce:

Et fint miks
Det stod hurtigt klart, at Nymarkskolens miks af spillere fungerede rigtigt fint sammen på banen. De satte sig straks på spillet fra starten af. Specielt den lille driblestærke Sascha Nielsen fra Nymarkskolen brillerede på midtbanen med en god boldbehandling og et rigtigt godt blik for sine angribere, når disse løb ned i de frie rum bag Toftegård-forsvaret. Hjemmeholdet havde som modtræk på midtbanen blandt andet holdets anfører Anna Kristensen og den lille slider Kristina Kjeldsen, der begge leverede en fin indsats for hjemmeholdet.

Det var Nymarkskolen, der først kom på scoretavlen. En bold blev spillet i dybden til Katrine Holm, der spurtede fra forsvaret. Toftegårds målmand Sofie Andersen blev stående lidt for længe inde på sit mål, og det gjorde det relativt nemt for Katrine Holm at sparke bolden i kassen til 1-0.

Herefter kom Toftegårdsskolen bedre med i kampen. De kombinerede ganske fint på midtbanen, men holdets angribere havde det svært mod et sikkert spillende forsvar fra Nymarkskolen, der i de fleste dueller også havde større fysisk styrke end de hvidblusede værter.

I kampens 17. minut blev Katrine Holm atter spillet fri bag hjemmeholdets forsvar, men denne gang løb Ea Volstrup med. Da Sofie Andersen kom ud af sit mål, så lagde Katrine Holm bolden uselvisk til siden, hvor Ea Volstrup let kunne sparke 2-0 føringen i hus.

TV: Taberne gik videre allerede før kick-off

Sofie Andersen stod en fin kamp for hjemmeholdet. (Foto: Lars Pedersen)
Sofie Andersen stod en fin kamp for hjemmeholdet. (Foto: Lars Pedersen)
 

Annonce:

Toftegårdskolen kom til deres chancer efter dødbolde, men udover et forsøg fra Anna Kristensen blev det ikke rigtigt farligt, hvorimod de selv hele tiden måtte være på vagt over for hurtigløberen Katrine Holm, der havde mange målchancer gennem hele 1. halvleg. I kampens 20. minut var det dog et godt sammenspil mellem Katrine Holm og Sascha Nielsen i straffesparksfeltet, der førte til at sidstnævnte kunne bringe Nymarkskolen på 3-0.

Flere mål på vej
Med to minutter tilbage af første halvleg blev stillingen 4-0 til Nymark-holdet, da Katrine Holm udnyttede endnu en friløber efter en frispilning af Sascha Nielsen. Toftegård-pigerne virkede naturligt nok lidt modløse i pausen, hvor man snakkede om, hvordan man skulle stoppe den hurtige Katrine Holm.

Løsningen blev, at Anna Kristensen straks fra starten af anden halvleg blev sat ned som Toftegårds bagerste mand for at dæmme op for den hurtige Katrine Holm, og så måtte man slække lidt på presset midt på banen.

Taktikken virkede til fulde, for det blev pludseligt sværere for Nymarkskolen at spille sig frem til chancer på samme måde som i hele første halvleg. Anna Kristensen og Katrine Holm udvekslede nogle drabelige dueller om bolden, hvor begge gik lige til grænsen af det tilladte.

Annonce:

Nymarkskolen bragte sig på 5-0 midtvejs i anden halvleg på et straffespark. Det blev dømt efter, at bolden lidt tilfældigt havde snittet hånden på Anna Kristensen i forbindelse med en tværpasning ind i straffesparksfeltet. Målscoren var her Nicoline Andersen. Få minutter senere blev det 6-0 ved Katrine Holm.

I kampens sidste minutter havde Toftegårdsskolen flere muligheder for at reducere, men der skulle et straffespark til, inden Anna Kristensen kunne sende bolden ind bag en forgæves sprællende Rebekka Wolf i Nymarks mål.

Slutresultatet på 6-1 betyder, at Nymarkskolen er videre til 3. runde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: