Annonce:
Annonce:

TV: Flot affære

Tæt opgør: Drengene gav hinanden gav til stregen fra første fløjt

Nislevgårds målmand kæmpede forgæves sammen med sit hold. (Foto: Preben Nielsen)
Nislevgårds målmand kæmpede forgæves sammen med sit hold. (Foto: Preben Nielsen)
Annonce:

Det blev en uhyre jævnbyrdig, spændende og underholdende kamp, som de mange tilskuere, der havde fundet vej til kunstgræsbanen ved Otteruphalleren blev vidne til her. Kampen stod imellem Slettenskoles drenge og drengene fra Nislevgård Efterskole.

Kampen var præget af to hold, der ville frem af banen.

— Flere af drengene spiller i samme klub, lød det fra Slettenskoles træner.

Slettenskole havde spillet en kamp, men det var Nislevgårds første.

TV: Joachim jublede

— Vi har kun haft ca. en uge til at forberede os, fordi efterskolen først lige er startet. Nye elever er kommet til, og vi skal først lige lære hinanden at kende og se om der overhovedet er nogen imellem de nye elever, der kan spille fodbold, lød det fra Martin Findsen.

På holdet i dag havde de en pige, Amanda Madsen med.

Hun spillede i midterforsvaret og kæmpede indæt sammen med resten af holdet.

Annonce:

— Jeg spiller på et pigehold i Frederikssund, hvor jeg kommer fra. Jeg kan godt mærke, at drengene hiver lidt mere i trøjerne, end jeg er vant til, når jeg spiller med pigerne, og så er deres tacklinger hårdere, lød det fra Amanda.

Amanda spillede en flot kamp på drengeholdet. (Foto: Preben Nielsen)
Amanda spillede en flot kamp på drengeholdet. (Foto: Preben Nielsen)
 

Føringen kunne være større
Slettenskole råder over et godt sammenspillet hold og havde det ikke været for en fortræffelig indsats af Nislevgårds målmand Sune Jørgensen, kunne Slettenskoles føring på 1-0 ved pausen godt havde været større.

Vi skulle helt hen til det 25. minut, før det lykkedes Slettenskoles topscorer Joacim Madsen at passere den suverænt spillende målmand. Et par store chancer til Slettenskolen i de sidste minutter af halvlegen afværgede målmanden flot.

Han fortsatte det gode spil i anden halvleg, hvor han først afværgede et forsøg fra en af Slettens bedste spillere. Christoffer Kirud snød den ene modstander efter den anden for til sidst at være alene med målmanden, som reddede med en fornem fodparade.

Annonce:

Han måtte også ud i fuld længde for at afværge et frispark fra Slettenskoles forsvarsdirigent Andreas Brussow, men på det efterfølgende hjørnespark fik Nislevgård ikke clearet bolden. Den kom ud til Andreas Brussow, der var blevet fremme, han bankede bolden utageligt i nettet til 2-0.

Kæmpede tilbage
Nu kunne man godt tro, at drengene og pigen fra Nislevgård ville falde sammen, men det modsatte skete faktisk. Det lykkedes Nislevgårds Nicklas Frederiksen at sprinte fra Slettenskoles ellers dygtige forsvar og sikkert passere målmanden til 2-1.

Der resterede fortsat ca. 10 minutters spilletid.

Nislevgård havde flere chancer, og igennem hele kampen havde modstanderne tydeligt besvær med holde den lynhurtige Nicklas Frederiksen.

Bedst som det trak om til en udligning, så lukkede Slettenskolens Jacob Poulsen dog reelt kampen. Med ca. fem minutter blev han igen spillet helt fri i Nislevgårds straffesparksfelt, og da måtte mirakelmanden i målet give fortabt.

Kampen endte derfor 3-1 til Slettenskole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: