TV: For andet år i træk

Dominans: Revanchen udeblev

Hjemmeholdet viste ingen nåde og var skarpe foran målet. Dermed fik gæsterne ingen revanche. Foto: PBC
Hjemmeholdet viste ingen nåde og var skarpe foran målet. Dermed fik gæsterne ingen revanche. Foto: PBC

For tredje år i træk skulle Broskolen og Nymarkskolens piger kæmpe om at komme videre i Ekstra Bladet Skolefodbold. For to år siden trak Nymarkskolen det længste strå, mens Broskolen sidste år nærmest tromlede henover førstnævnte med en sejr på 8–0, så Nymarkskolen havde bestemt revanche til gode.

Før kampen spurgte vi de to trænere fra Nymarkskolen Guri Fisker og Ida Ekildsen, om de forventede at kunne få revanche, men de havde ikke den store forventning. Det var et skadesramt hold, der mødte frem med, så der var ikke store forventninger til, at man kunne tage en sejr med til Svendborg.

Se kampfakta her.

TV: Fik revanche

Hjemmeholdet bedst
Det viste sig ret hurtigt, at trænerne nok havde ret. Broskolen satte sig med det samme på spillet og førte det ene angreb frem efter det andet, og Nymarkskolen var sjældne gæster på hjemmeholdets banehalvdel. Derimod havde hjemmeholdet flere oplagte muligheder for at sende bolden i nettet, uden det dog skete, før Sofie Johansen tog sagen lidt i egen hånd og fik den banket ind.

Kort tid efter var det Mathilde S, der med et godt hug kunne sende bolden op i nettaget bag en sagesløs Laura From i Nymarkskolens mål. Og endelig kunne Johanne Hansen kort før pausen gøre det til 3–0, da hun modtog en bold omkring straffesparks-pletten, tog et par træk mod mållinjen, og fra en spids vinkel sparkede bolden i kassen.

Anden halvleg minutter gammel, da Katrine Gerner med en lang bold i det fjerneste hjørne gør det til 4 –0 for Broskolen, og man kunne måske frygte, at det kunne få Nymarkskolen til at give op, men de skal nu roses for at kæmpe til sidste fløjt. Det lykkedes senere for Sofie efter lidt klumpspil at få prikket bolden ind til 5–0, inden Katrine kunne lukke og slukke til slutresultatet 6-0 til Broskolen.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Broskolen - Nymarkskolen, 6-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Sofie Johansen, Broskolen
Anna From, Nymarkskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Malou Svaneberg, Nymarkskolen


Eneste spiller der ikke fik sved på panden, var nok Louise Braun i Broskolens mål. Hun havde nemlig ikke det store at lave i kampen.

Se Broskolen score til 3-0 i opgøret: