TV: Hæsblæsende tempo

Nervepirrende: En kamp spillet i et højt tempo, skulle afgøres på straffe

Drengene fra Vejle Midtbyskole tog imod drengene fra Søndermarksskolen. Begge hold vandt deres første kamp, og nu hvor de første hold er slået ud af turneringen, er der lagt op til mere lige kampe og kampe med høj intensitet.

Se kampfakta her

Ingen af de to anførere ville da heller inden kampen påtage sig favoritværdigheden.

— Det bliver en svær kamp. Men jeg tror også det bliver en målrig kamp, sagde hjemmeholdets anfører, Patryk Chrzaszcz.

Her var gæsternes anfører, Tobias Erngaard, enig med ham, idet han mente, at det ville blive en meget lige kamp.

Hæsblæsende tempo
Begge hold startede i et hæsblæsende tempo, som fortsatte gennem hele kampen. Det høje tempo betød til gengæld, at det kneb lidt med at få det fine kombinationsspil frem. Men til gengæld blev der en masse nærkampe, som spillerne fra begge hold gik ind i med brask og bram.

Allerede inden for kampens første minut viste gæsternes meget hurtige frontløber, Tobias Erngaard, sin farlighed. Han modtog bolden lidt over midterlinjen, og så spurtede han fra hjemmeholdets forsvar. Men hans ellers gode afslutning gik i sidenettet. Så var hjemmeholdets forsvar advaret og herefter blev der passet ekstra på ham.

Klumpspil foran hjemmeholdet mål. (Foto: Jens Ole LS)
Klumpspil foran hjemmeholdet mål. (Foto: Jens Ole LS)

Se også: TV: Spænding i straffe

Se også: For stor en mundfuld

Det meste af spillet foregik på banens midte. For begge hold var det gældende, at når de endelig kom frem til afslutninger, så var det på hurtige kontraer - mere med lange bolde frem til angriberne, end med flotte kombinationer.

Inden kampen havde hjemmeholdets anfører, Patryk, sagt, at det nok ville blive en målrig kamp. Men efter første halvleg var kampen fortsat uden mål.

Nervepirrende afgørelse
To minutter inde i anden halvleg fik vi så kampens første mål. Det var til hjemmeholdet fra Vejle Midtbyskole. Refki Gjakiqi driblede sig fri i straffesparkfeltet og hamrede bolden på overliggeren, og på riposten var det let for Mads Kristensen at sende bolden over mållinjen.

Spillet i anden halvleg fortsatte i samme høje tempo, og angrebene bølgede frem og tilbage. Først i det 39. minut blev der igen scoret.

Gæsterne fra Søndermarksskolen tilkæmpede sig et hjørnespark. Bolden blev sendt godt ind foran målet, hvor hjemmeholdets keeper ikke fik hold på den. Da forsvaret ikke fik den clearet ud af farezonen, så lykkedes det gæsterne efter flere forsøg at få bolden over mållinjen til 1-1.

Umiddelbart efter stillingen til 1-1 havde hjemmeholdet chancen for igen at bringe sig foran. Men i fri position, blev skuddet sendt lige i favnen på gæsternes keeper.

Se også: TV: Kørt over til sidst

Midtby-spillerne gør klar til straffesparkskonkurrence. (Foto: Jens Ole LS)
Midtby-spillerne gør klar til straffesparkskonkurrence. (Foto: Jens Ole LS)
 

Måltavlen viste 1-1, da ordinær spilletid var slut, og så skulle kampen afgøres på straffespark. Her var gæsterne fra Søndermarksskolen mest effektive og de kunne trække sig ud af kampen med en samlet sejr på 6-4.

De skal i næste runde møde NOVA-skolen.

1 af 3 Midtby scorer sikkert på straffe, men i sidste ende var det ikke nok. (Foto: Jens Ole LS)
2 af 3 Gæsternes keeper snupper bolden. (Foto: Jens Ole LS)
3 af 3