Annonce:
Annonce:

TV: Hattrick i målfest

Fart på: Værternes Victoria Isabella løb fra alt og alle

Victoria Isabella spillede en rigtig god kamp. Foto: Lars Pedersen
Victoria Isabella spillede en rigtig god kamp. Foto: Lars Pedersen
Annonce:

Onsdag tog Pårup skole hjemme imod Munkebjergskolen. Begge hold havde været oversiddere i første runde, så der var ikke rigtig noget fingerpeg om de to holds styrker.

På papiret havde værterne primært spillere med fra 7. og 8. klasse.

Munkebjergskolen stillede med fire spillere fra OKS, mens resten var ikke vant til at spille fodbold. Det skulle vise sig at blive en afgørende faktor, om end holdet skal have stor ros for at kæmpe, det bedste de havde lært.

Se kampfakta her.

Hattrick i tæt kamp

To hurtige
Der var knap spillet tre minutter af kampen, da Pårup Skole bragte sig foran 1-0 ved holdets store profil Victoria Isabella. Hun modtog bolden på højre fløj og overspurtede sin direkte modstander. Så kunne hun score ved nærmeste stolpe.

Annonce:

Det var tydeligt, at en del af værternes taktik gik på at udnytte Victoria Isabellas hurtighed. Så nærmest hver gang, hun stod alene med en modstander, skulle hun spilles via en lang bold bag forsvaret.

Munkebjergskolen forsøgte at styrke defensiven, men efter otte minutters spil gik det galt igen. Forsvaret var blevet for offensivt, og så kunne Victoria Isabella score sit andet mål.

Gæsterne forsøgte at bide lidt fra sig, og efter godt sammenspil mellem Najmo Abdi og Hannah Henriksen var sidstnævnte pludselig alene med målmanden. Hannah Henriksen måtte dog se sit skud afværget med en flot fodparade af Andrea Hansen i målet.

Værterne måtte finde alternative løsninger, da de manglede drikkedunke. Foto: Lars Pedersen
Værterne måtte finde alternative løsninger, da de manglede drikkedunke. Foto: Lars Pedersen

TV: Vandt trods brændte chancer

Udeholdet på tavlen
Pårup Skole kom på 3-0, da Lærke Ellebæk satte hovedet på et godt indlæg fra fløjen. Kort tid efter blev det 4-0 ved Freya Birk efter flot forarbejde af Victoria Isabella.

Der var blot spillet 20 minutter af kampen, der reelt var afgjort på dette tidspunkt.

Trods udskiftning af holdets to største profiler scorede hjemmeholdet yderligere to gange inden pausen ved Emma Logan og Fatima Ahmad.

Annonce:

I første halvlegs tillægstid kom udeholdet også på tavlen. En flot dribletur over en halv banelængde af Hannah Henriksen blev afsluttet med et godt skud, som Andrea Hansen i målet ikke kunne holde. Så endte riposten hos Layal Machaal, der let kunne sende bolden over stregen til 6-1.

Gæster fik tur i hundehuset

Lukkede og slukkede
Munkebjegskolen spillede faktisk fint med i anden halvlegs første 20 minutter. Og selvom værterne var spilstyrende, så blev der lukket godt af i forsvaret.

Til sidst slap kræfterne dog op, og så kunne værterne score yderligere tre gange i kampens sidste ti minutter. To mål af Victoria Isabella bragte hendes total op på fire, og endelig var målet af Cecilie Vestergaard dagens absolutte perle. Fra kanten af straffesparksfeltet blev bolden kanoneret op i det fjerneste målhjørne.

Med en sejr på 9-1 er Pårup Skole videre til 3. runde, hvor de skal møde Højmeskolen på hjemmebane.

Se et af Victoria Isabellas flotte mål her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: