TV: Hattrickskytte: Min far bliver stolt

Sande perler: Drengene leverede flotte mål på stribe i opgøret

De tre glade prisvindere. Oskar Jablonski (th.) var kampens helt store oplevelse med tre mål. Foto: Carsten Lausten
De tre glade prisvindere. Oskar Jablonski (th.) var kampens helt store oplevelse med tre mål. Foto: Carsten Lausten

Seks minutter var der gået, da Oskar Jablonski bragede et frispark i kassen i drengekampen mellem Odense Friskole og Rosengårdskolen.

Se frisparksperlen her:

Se kampfakta her.

Se også: Det ene frispark efter det andet

Kampen satte sig
Det skete efter en lidt rodet start, men efter målet satte kampen sig, og det var tydeligt at se holdenes gameplan. Odense Friskole ville gerne spille bolden ved jorden og spille lange angreb, hvor Rosengårdskolen spillede direkte op på både Oskar Jablonski, men i særdeleshed holdets store oplevelse i første halvleg Mohammad Aslami, som Friskole forsvaret havde meget svært ved at få styr på.

Han trak et gult kort til Friskolens Gustav Hansen og kæmpede sig frem til flere store chancer, men uden scoring blandt andet takket være godt målmandsspil af Mads-Emil Conrad i Friskole-målet. Friskolen fik ikke meget ud af sit spil. Enten manglede den sidste aflevering, eller også fik de bare ikke afsluttet, når de kom ned mod feltet.

Rosengårdskolen burde have ført med mere ved pausen. Pausesnakken handlede da også om, at de ikke skulle ærgre sig, men fortsætte, og det skulle de også, selvom Friskolen skulle få udlignet. Friskolen talte om at få bedre styr på Muhammad Aslami og så på at få afsluttet på mål og være over en eventuel retur.

Se også: TV: Bro Bro Bille

Kom bedre med
Det var friskolen, der kom bedst ud, satte sig på spillet og var tæt på et par gange i halvlegens start, men den sidste skarphed manglede.

Den havde Oskar Jablonski til gengæld. En hurtig omstilling og en lang tå, og så stod der 0-2. Friskolen fortsatte ufortrødent, og bare et par minutter efter fik de frispark lige udenfor feltet.

Gustav Otto sparkede den i mål, og så var der liv i kampen igen.

Se målet her:

Friskolen pressede, hvilket passede Rosengårdskolen fint, for de havde jo et par giftige herrer til omstillingerne, der kom, og så kunne det gå hurtigt.

Efter 45 minutter sparkede målmand Arxhend Statovci bolden op til Oskar Jablonski, han satte sin modspiller og scorede sikkert til 1-3. Resten af kampen var det tættere på 1-4 end reducering. Ikke mindst Mohammad Aslami må ærgre sig, eller også har han sparet målene til næste kamp. For det bliver en næste kamp for Rosengårdskolen.

Hattrickmager Oskar Jablonski var glad efter kampen:

- Vi spiller en god kamp. Jeg spiller til daglig i OKS på deres U17 hold, og jeg har prøvet at score 4 gange i en kamp, fortalte han og glædede sig til at læse om kampen på Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Jeg skal vise min far målet, han bliver stolt.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere