TV: Hele værktøjskassen i brug

God kamp: Sct. Hans-drengenes spil fungerede bedre end tidligere og alle bød ind

Skoleleder Lars Eriksen fra Sct. Hans Skole var medlevende på sidelinjen, mens han kunne se sit hold folde sig ud. (Foto: Erling Christensen)
Skoleleder Lars Eriksen fra Sct. Hans Skole var medlevende på sidelinjen, mens han kunne se sit hold folde sig ud. (Foto: Erling Christensen)

Med hiv og sving og det yderste af neglene vandt Sct. Hans Skole fra Odense sidste kamp med et sidste-minuts mål over Nybrog Private Realskole. I dag skulle holdet møde en anden Nyborg-skole – Danehofskolen.

Se kampfakta her

Sct. Hans Skoles dygtige spiller, Anders Jørgensen, var helt klar over, at modstanderholdet var godt. Han vidste også, at de manglede tre spillere, som var på skoletur til Irland.

— Jeg tror, det går i dag, men vi skal spille mere sammen, end vi plejer.

Anfører Nicklas Risager, Danehofskolen kunne bekræfte, at hans hold manglede to gode angrebsspillere.

— Jeg håber, vi kan komme foran og derefter med en god defensiv forhindre Sct. Hans i at score.

Anfører Nicklas Risager. (Foto: Erling Christensen)
Anfører Nicklas Risager. (Foto: Erling Christensen)
 

Pigen med drengene og den unge dommer
På sidelinjen gjorde Karoline Vestermann sig klar til at spille med drengene fra Danehof.

— De behandler mig godt. Det er gået godt i de tre første kampe. Det skal det nok også gøre i dag, sagde Karoline før kampstart.

Det var den kun 18-årige dommer, Jonas Bøgelund, der skulle dømme dagens kamp. Han gjorde det godt og måtte ligesom drengene bruge næsten hele sin værktøjskasse.

Jonas Bøgelund med de to holds anførere. (Foto: Erling Christensen)
Jonas Bøgelund med de to holds anførere. (Foto: Erling Christensen)
 

Allerede fra kampens begyndelse lagde Sct. Hans pres på Danehof. Tvillingerne Mathias og Oliver Danielsen og Anders Jørgensen – midteraksen hos Sct.Hans – var dominerende. De var næsten ikke til at rive bolden fra. Danehof virkede usikre. De måtte tilpasse sig, at de manglede vigtige spillere. De var heldige, at sidste aflevering fra Sct.Hans manglede adresse.

Alligevel var det ved at gå galt efter få minutter, hvor trekantsammenføjningen måtte redde for Danehof. Vi skulle helt hen til det 12. minut, før Danehof havde sit første angreb.

Se også: TV: Bussen blev parkeret

Se også: Mål hvert fjerde minut

Stærke Sct. Hans
Efter frispark i det 15. minut opstod der klumpspil foran Danehof-målet. Christian Strandholt stod rigtigt placeret og kunne score til 1-0 til Sct.Hans, som de følgende minutter havde flere meget nærgående scoringsforsøg.

Seks minutter senere gik Oliver Danielsen glimrende til baglinjen. På hans tværaflevering havde Malte Clausen let ved at score til 2-0. To minutter efter løb Oliver solo gennem forsvaret og scorede til 3-0.

I halvlegens sidste minut lavede Mathias Danielsen fra Sct.Hans et unødvendigt straffespark – hånd på bolden. Anfører Nicklas Risager scorede sikkert til 3-1, som også var stillingen ved pausen.

Se også: TV: William og 'Plankeværket'

Hele værktøjskassen
Holdleder Jacob Nielsen, Danehofskolen, forsøgte i pausen at pumpe mere selvtillid i sit hold. Han tog ansvar for set-up i kampens start og forstærkede midtbanen til anden halvleg.

Den stærkere midtbane og flere udskiftninger på Sct. Hans gav mere ligevægt i spillet. Danehof tilspillede sig flere chancer og var lige ved og næsten.

Det bedre sammenspil fra Sct. Hans udmøntede sig i to mål. Malte Clausen i det 42. minut og Oliver Danielsen i det 44. minut lavede stillingen om til 5-1.

Der var gult kort til Jasmin Koko, Danehof, i det 49. minut. Alligevel lykkedes det i halvlegens sidste minut Danehof at pynte på resultatet. Kristian Vestergaard scorede til 5-2, som også blev kampens resultat.

Se også: Hurtig basse

Fortjent sejr til Sct. Hans Skole. Det var tydeligt, at Sct. Hans havde lært af deres sidste kamp. Sammenspillet var meget bedre. Alle drenge kom mere med i spillet.

De brugte næsten hele fodboldens værktøjskasse.