TV: Holdt nullet igen

Kunne intet gøre: Værterne var skarpe på deres chancer

Der var nok at se til i gæsternes forsvar. Foto: Lars Pedersen
Der var nok at se til i gæsternes forsvar. Foto: Lars Pedersen

Hunderupskolens drenge tog imod Tingløkkeskolen i 4. runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Hunderupskolen så på papiret skræmmende gode ud i år. Det er et hold, der næsten udelukkende består af U16-liga 2-spillere fra OB.

De første tre kampe i turneringen havde resulteret i tre clean sheets og en målscore på 17-0, hvor holdets topscorer Gustav Gaarde alene stod noteret for otte scoringer.

Til sammenligning havde Tingløkkeskolen en målscore på 12-2, hvoraf holdets topscorer Bertram Bering havde tegnet sig for syv scoringer.

Baseret ud fra statistikken burde der være forhåbninger om en kamp på et højt teknisk og taktisk niveau, omend Hunderupskolen ikke kunne fralægge sig favoritrollen.

Se kampfakta her.

TV: Frygtede pletten

Hurtig føring
Der var såmænd heller ikke spillet mere end tre minutter, før Tingløkkeskolens målmand Jonas Larsen første gang måtte hente bolden ud af netmaskerne.

Et perfekt slået hjørnespark fra Magne Clement endte lige i panden på anfører Bastian Hartvig. Tingløkkeskolen kunne næppe have forestillet sig en værre start på opgøret.

Der skulle gå ti minutter, inden Tingløkkeskolen kom til deres første målchance. En dårlig clearing fra Hunderupsskolen i forbindelse med et hjørnespark endte hos holdets anfører Jonas Højmark, der afsluttede flot fra kanten af straffesparksfeltet. Men Emil Danevig i hjemmeholdets mål var en sikker sidste skanse, når hans indsats var påkrævet.

Det blev aldrig den helt så lige kamp, som der var lagt op til. Foto: Lars Pedersen
Det blev aldrig den helt så lige kamp, som der var lagt op til. Foto: Lars Pedersen

TV: Viste effektivitet

Værter med overtaget
Tingløkkeskolen arbejdede sig stille og roligt mere ind i kampen, og sammenspillet på midten mellem Jonas Højmark og Rasmus Olsen fungerede upåklageligt. Men angriberne havde det meget svært over for Hunderupskolens kompakte forsvar, der blev styret med sikker hånd af Louis Krull og Jonas Jørgensen.

Kampens flotteste detalje efter 16 minutter gjorde det til 2-0 til Hunderupskolen. Højreback Valdemar Stokke erobrede bolden i egen forsvarsside, inden han spurtede 50 meter frem ad banen og lagde bolden forbi Jonas Larsen.

Et flot mål, der kun kunne lade sig gøre, fordi Tingløkkeskolens forsvarskæde blev alt for passiv.

Resten af første halvleg blev en stillingskrig midt på banen. Men Tingløkkeskolen skulle hele tiden tage sig i agt for de hurtige spillere fra Hunderupskolen, der lå og lurede på muligheden for at slå kontra. Pausestillingen var 2-0 i Hunderupskolens favør, og fordelt efter spil og chancer var det et fair resultat.

Gæster fik tur i hundehuset

Lukkede kampen
Hjemmeholdets træner Morten Rasmussen havde i pausen fokus på, at Tingløkkeskolens forsvarsspillere stod langt fra hinanden. Så de havde svært ved at bakke op for hinanden. Morten Rasmussen er desuden tidligere fodboldspiller, og han har blandt andet spillet for superligaklubben OB.

Det var gæsterne, der kom bedst fra land i anden halvleg. Holdets topscorer Bertram Bering lagde sig helt i front, og det fik Hundeskolens forsvar til at slå små revner.

Bedst som man havde forberedt den helt store offensiv fra Tingløkkeskolens side, så slog Hunderupskolen til igen.

Kampens helt store profil Bastian Hartvig erobrede bolden på banens midte, hvorefter han reelt overspurtede tre forsvarsspillere, inden han lagde bolden ind bag en chanceløs Jonas Larsen til stillingen 3-0.

Der spredte sig en lidt opgivende attitude hos Tingløkkeskolen i minutterne efter. Det betød, at Gustav Gaarde kunne score til 4-0 efter en fin frispilning af Bastian Hartvig.

Gustav Gaarde har nu scoret i alle holdets kampe. I sejren på 10-0 mod Marie Jørgensens Skole scorede han endda hele fire af slagsen.

Hør værternes pausesnak her:

TV: Ægte hattrick

Bedst på dagen
Hunderupskolen gav plads til, at reserverne kunne komme på banen. Det betød, at det faktisk var Tingløkkeskolen, der sluttede kampen bedst af.

Det kneb med at kombinere sig igennem Hunderupskolens forsvar, så alt for ofte forsøgte spillerne sig med langskud fra 20-25 meters afstand. Men sigtekornet var vist ikke blevet indstillet til kampen.

Kampen endte således med en sikker 4-0 sejr til Hunderupskolen, der i 5. runde får fornøjelsen af at skulle spille mod Højmeskolen. Det bliver spændende at se, om Hunderupskolen kan holde deres femte clean sheet i næste kamp.

Tingløkkeskolen spillede i perioder en udmærket kamp, og de kan godt være tilfredse med deres indsats. Hunderupskolen viste sig bare i bund og grund som det bedste hold på dagen.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Hunderupskolen - Tingløkkeskolen, 4-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Magne Clement, Hunderupskolen
Magnus Truegaard, Tingløkkeskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Rasmus Olsen, Tingløkkeskolen