TV: 'Jordbærhjelmen' viste stort format

Farvel efter semifinalen: Det blev til lige ved og næsten for Tobias Lading og resten af Kolding Realskole

'Jordbærhjelmen' kæmpede i vanlig stil i semifinalen. (Foto: Henrik Schou)
'Jordbærhjelmen' kæmpede i vanlig stil i semifinalen. (Foto: Henrik Schou)

Det var en skuffet og slemt nedtrykt 'Jordbærhjelmen' og anfører, som blev fanget i de skarpe lygter efter mandagens semifinale. På spørgsmålet om, hvilken følelse han indeholdt lige efter det endelige fløjt, var svaret klart:

- Jeg er super skuffet og føler ikke, vi kunne være det bekendt overfor alle vores fans, som var troppet op på stadion for at bakke os op.

- Vi leverer en rigtig dårlig indsats. Vi ville det rigtig gerne, men vi magtede det ikke.

Nyheder Galleri: Kolding Realskole - Karensmindeskolen

Hele tiden følger anfører Tobias Lading aktivt med i kampen og dirigerer tropperne fra Kolding Realskole. (Foto: Henrik Schou) Fyn TV: Gud hjalp 'Jordbærhjelmen' igen

Den største kamp nogensinde
Det var da heller ikke nogen specielt seværdig kamp, så den følelse kan man som tilskuer godt tilslutte sig. Men den karismatiske anfører og duel-specialist var alligevel klar i spyttet.

- Det var den største kamp i mit liv, men jeg havde håbet på en endnu større på torsdag i Odense. Jeg nød oplevelsen, og det var mega fedt, udtalte en trist, men alligevel fattet 'Jordbærhjelmen'.

Der kommer uden tvivl fart over feltet ved den første semifinale i år. (Foto: Henrik Schou) Fyn SLUT: Karensmindeskolen vinder 1-0

En dygtig taber
Den ædle rødhårede sportsmand og anfører for Kolding Realskole stødte ind i Karensmindeskolens ditto, 'Pandebåndet', i spillergangen minutterne efter kampen. I den situation viste han igen format.

Han gav sin kollega en kraftig 'high five' og kiggede ham ærefuldt i øjnene og sagde med respekt: tillykke med sejren og held og lykke i finalen!

Det var stort at opleve og yderst respektfuldt af Tobias.

- I næste uge når det hele er kommet lidt på afstand, vil vi gå med oprejst pande, for vi er stolte over at være kommet så langt i verdens største skolefodbold-turnering. Vi har fået en masse fede oplevelser og erfaring.

- Nu har vi spillet to kampe med fed opbakning på Kolding Stadion, så det er helt klart noget, jeg kan tage med videre, udtalte 'Jordbærhjelmen'.

Brændte i de sidste sekunder
Tobias Lading har dog enorm stor grund til at være ekstra skuffet. I allersidste minut af kampen brændte han en meget stor chance. Der kom et indlæg fra højre side hen over centerforsvaret. Inden keeperen kom ud, fik 'Jordbærhjelmen' en helt fri hovedstødschance.

Tobias var meget frustreret efter den brændte chance kort før tid. (Foto: Henrik Schou)
Tobias var meget frustreret efter den brændte chance kort før tid. (Foto: Henrik Schou)

Han ville dæmpe farten i bolden og samtidig heade bolden over en fremstormende Nicolaj 'Snydepelsen' Mouritsen, men i denne kombination fik han givet bolden for meget. 

Inden denne kæmpechance havde der dog været uoverensstemmelser mellem bænken og 'Jordbærhjelmen'. Kaptajnen signalerede til trænerne, om ikke han skulle op foran og være 'targetman', men fik negative tilkendegivelser retur.

- Tænk hvis jeg havde lagt mig derop noget før, men det er jo så nemt at værre bagklog i sådan en situation, lød det fra 'Jordbærhjelmen'.

- Jeg synes, det har været en kæmpe oplevelse at være med i verdens største skolefodbold-turnering. Det har været super sjovt og spændende, afsluttede 'Jordbærhjelmen', der heldigvis kunne hente trøst hos kæresten Amalie Puggaard efter den hårde semifinale. 

'Jordbærhjelmen' havde heldigvis held i kærlighed efter dagens nederlag. (Foto: Henrik Schou)
'Jordbærhjelmen' havde heldigvis held i kærlighed efter dagens nederlag. (Foto: Henrik Schou)

  Tobias Lading fra Kolding Realskole - kaldet 'Jordbærhjelmen - i vild jubel efter 2-1 sejren i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou) Fyn TV: 'Jordbærhjelmen' havde travl dag på kontoret

Hør 'Jordbærhjelmens' reaktion umiddelbart efter kampen: