TV: Jublede løs efter sejr på straffe

Gang i gaden: I fynsk dyst stod det helt lige efter 60 minutter

Haaby inden anden halvleg. Foto: Preben Nielsen
Haaby inden anden halvleg. Foto: Preben Nielsen

Modsat pigekampen mellem Haarby Skole og Assensskolen, der var uden spænding, blev drengekampen nærmest ulideligt spændende og måtte afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Se kampfakta her

Spillede lige op
Forud var gået en meget jævnbyrdig affælrde - dog nok med mest spil til Assensskolen, som også havde flere farlige forsøg, men Haarby rådede over en klassemålmand Simon, der nærmest tog alt - både ude i feltet og på stregen.

Haarby-drengene var farlige på deres kontraer med den hurtige og kropsstærke Niklas, som i øvrigt til daglig spiller seniorfodbold i serie 4, fordi der ikke er ungdomshold i det område, hvor han bor.

TV: Giersing gav den gas

Det var da også ham, der på et sådant kontraangreb passerede Assensskolens målmand til pauseføring 1-0. Scoringen kom under et minut før pausefløjt.

Udligningen kom
Anden halvleg var dog ikke ret gammel før Haarbys ellers meget stærke målmand måtte se sig passeret, da Assensskolens anfører Raman Al-Sheikho headede bolden ind fra nært hold.

TV: Mathildes målshow

Da der ikke blev scoret yderligere, skulle vi ud i en straffesparksafgørelse.

Assens samles inden sparkene:


Her havde Haarby umiddelbart de bedste odds. Dels på grunda f deres gode målmand, dels fordi Assensskolens træner havde lidt besvær med at finde fem frivillige til at sparke.

Spænding til det sidste

Var køligst
Det så da også længe ud til, at Haarby ville trække det længste strå. De scorede på de to første, mens Assensdrengene brændte. Men efter fem spark til hver var det stadig uafgjort.

Herefter scorede Assensskolen på tre spark, og Haarby-drengene brændte et.

Dermed var Assensskolen videre, men det var med det yderste af neglene.

Gik da meget Godt

Efter dette drama var der fidusbamser til hjemmeholdets målmand Simon og til Assensskolens anfører Raman. Fairplay gik til Haarbys Niklas, der viste fin sportsånd ved at give en krammer til Assensskolens skytte, der brændte sit spark, efter at Niklas selv havde scoret på sit.

Assens jubler: