TV: Karen med hattrick

Favoritsejr: Nymarksskolen vandt sikkert i fynsk duel

De tre prisvindere. Foto: Carsten Lausten
De tre prisvindere. Foto: Carsten Lausten

Nymarkskolen ved Svendborg har haft et godt pigehold de seneste år og var da derfor også favoritter i hjemmekampen mod Stokkebækskolen.

Se kampfakta her

TV: Førte an i storsejr

Er erfarne i skolefodbold
Flere af pigerne fra Nymarkskolen har erfaring fra de seneste år i turneringen, og de levede også fra start op til favoritværdigheden mod de stærkt kæmpende Stokkebæk-piger.

Så Nymark satte sig på kampen i starten. Der manglede bare en ikke uvæsentlig ting: målene. De spillede pænt dirigeret af den dygtige teknikker Sascha Nielsen, men det gik alt for langsomt mod en modstander, hvor de fleste er vant til at spille håndbold og derfor stod tæt foran eget mål. Desuden havde Stokkebæk en rigtig dygtig keeper i Claudia Rasmussen, der både med hænder og fødder fik reddet mange gode forsøg.

TV: Kørte sejren sikkert hjem

Så kom målet
Efter 18 minutter fik Nymark endelig bolden i kassen. Hedvig Øxenberg tog et par gode træk i feltet og bankede den op i fjerneste hjørne. Hedvig fortalte efter kampen:

- Jeg spiller ikke fodbold længere, for mit hold i Svendborg er lukket.

- Men jeg regner med at skulle til Odense og prøvetræne hos Odense Q.

TV: Mange spark på straffe

Mange mål lige pludselig
Det blev 2-0 inden pausen, da det lykkedes at gennemføre et flot angreb med hurtige førstegangsafleveringer, der til sidst gjorde, at Sofie Kingo var helt fri midt for mål, og hun scorede sikkert.

I pausen havde Nymarkskolen luret på, at Stokkebæk stod meget dybt med deres bagerste, og derfor rykkede de Karen Knudsen helt op ved siden af dem. Det gav mere plads og flere mål. Blandt andet slog Karen Knudsen selv til med et flot hattrick.

Se det andet af de mål her:


Slutresultatet blev 8-0 til Nymarksolen, som har et spændende hold.