TV: Kendte hinandens tricks

Snæver sejr: Pigerne ved hvordan hinanden spiller fra klubfodbolden

De tre prisvindere Katrine, Laura og Sofie fik fortjent fidusbamser og fairplay-håndklæde. Det blev en sejr til Erritsø Fællesskole. Foto: Jens Ole LS
De tre prisvindere Katrine, Laura og Sofie fik fortjent fidusbamser og fairplay-håndklæde. Det blev en sejr til Erritsø Fællesskole. Foto: Jens Ole LS

Pigerne fra Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden skulle i dette opgør være værter, da de skulle tage imod pigerne fra Fredericia Realskole.

Hjemmeholdet havde spillet sig videre fra anden runde, da de vandt 4-0 over Kirstinebjergskolen. Udeholdet havde spillet mod Englystskolen og vundet med hele 9-0 i deres seneste opgør. Så nu skulle de to hold møde hinanden i denne tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold. Ikke alene skulle der spilles om at gå videre i turneringen, men der var også den sidegevinst, at det vindende hold skulle repræsentere kredsen i Fredericia i det videre forløb.

Se kampfakta her.

Hjemmeholdet havde taget en del supportere med. Dette hjalp også. Foto: Jens Ole LS
Hjemmeholdet havde taget en del supportere med. Dette hjalp også. Foto: Jens Ole LS

Se også: Gik i gang før dommeren

Kender hinanden i forvejen
Inden kickoff fangede vi værternes anfører Mathilde Husted.

- Jeg tror, det bliver en lige kamp. Flere af os på de to hold spiller sammen til dagligt, så kender vi hinanden. Vi kan derfor ikke snyde hinanden, sagde Mathilde.

Straks fra kampens start forsøgte begge hold på bedste vis at spille fodbold. Selvom der på gæsternes hold var tre spillere med fra sjette klasse, så spillede de meget lige op mod hjemmeholdet i kampens start.

Men efterhånden var det dog værterne, der pressende mest på. Efter 12 minutters spil kanonerede Klara Andersen til bolden fra 30 meters afstand. Via underkanten af overliggeren gik bolden i mål uden chance for udeholdets keeper Celine.

To minutter før pausen fik hjemmeholdet tilkendt et frispark lidt uden for straffesparksfeltet. Klara Andersen tog sparket, og da gæsternes keeper ikke kunne holde det hårde skud, så havde Maja Bruun let ved at score på riposten til pausestillingen 2-0.

Hør anføreren Ditte fra Fredericia Realskole fra inden kampen her:

Pigerne gik til den. Anføreren Mathilde løb med en lang bold. Foto: Jens Ole LS
Pigerne gik til den. Anføreren Mathilde løb med en lang bold. Foto: Jens Ole LS

Se også: TV: Nettede fem gange

Blev afgjort i sidste fløjt
I anden halvleg kom udeholdet mere ind i kampen. De tilspillede sig nogle rigtig gode chancer. Midt i halvlegen lykkedes det holdet at reducere.

Værterne fik ikke clearet bolden godt nok, og så snuppede gæsternes dygtige Ditte Hoffmann bolden. Efter et par hurtige træk udplacerede hun keeperen i hjemmeholdets mål. Samme Ditte er med i DBU’s samlinger for U15-spillere.

Umiddelbart herefter havde gæsterne igen en god afslutning, da et langskud kyssede trekantsammenføjningen.

Spillet i første halvleg var for begge holds vedkommende ganske udmærket, mens det til gengæld blev mere tilfældigt i anden halvleg. Her blev spillet noget forceret, da hjemmeholdet satsede på at få scoret yderligere et mål, og dermed få kampen afgjort, mens gæsterne satsede på at få udlignet.

Men takket være et par gode keepere på de to hold så blev der ikke scoret mere end tre mål i alt. Slutresultatet blev dermed 2-1 til værterne.

Efter kampen fangede vi gæsternes anfører Ditte Hoffmann.

- Det var sjovt at deltage i turneringen, så længe det varede, sagde Ditte.

Hør Erritsø Fællesskoles sejrssang fra efter kampen her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen