Annonce:
Annonce:

TV: Klar gevinst

Overbevisende sejr: Der var godt styr på spillet på banen, men der skulle lige findes en dommer først

Pigerne fra Taasingeskolen havde godt styr på kampen. (Foto: Preben Nielsen)
Pigerne fra Taasingeskolen havde godt styr på kampen. (Foto: Preben Nielsen)
Annonce:

Da kampen imellem hjemmeholdet Taasingeskolen og gæsterne fra Nordagerskolen skulle gå i gang, var der ingen dommer.

Hjemmeholdets holdleder indrømmede, at hun på grund af en netop afsluttet studietur helt havde glemt at få bestilt en dommer.

Heldigvis stod der en uddannet dommer på sidelinjen, som blev hidkaldt.

Der måtte indkaldes en reserve, da der ikke mødte en dommer op. (Foto: Preben Nielsen)
Der måtte indkaldes en reserve, da der ikke mødte en dommer op. (Foto: Preben Nielsen)
 

Hjemmeholdet havde vundet deres første kamp aldeles suverænt med 15-0.

Lynende løjer

— Jeg rørte vist kun bolden en enkelt gang i hele den kamp, fortalte målmanden fra den kamp Siff Christensen. Til dagens kamp var Siff dog erstattet af Frida Carlsen, fordi der skulle forsøges noget andet.

Se kampfakta her.

Stærk målmand
At det blev Frida Clausen, der skulle vogte målet, viste sig at være en klog disposition. I hvert fald brillerede hun i kampens start med flere redninger.

Annonce:

Ellers var det overraskende, at hjemmeholdet var uden deres målfarlige Anna-Frida Grødem fra start.

Træner Lars Bæk forklarede, at Anna-Frida var udtaget til en DBU-samling for hendes årgang. Det var derfor blevet aftalt, at Anna-Frida kun skulle spille en begrænset tid, og kun hvis holdet blev presset.

Der gik da også omkring 20 minutter, før Anna Frida kom på banen. På det tidspunkt havde Natascha Hansen bragt holdet foran 1-0.

Hjemmeholdet havde dog straks fra kampstart set, at Nordagerskolen havde sat en reserve i målet. Hun blev testet flere gange, men hun klarede det flot. 

Kaotisk lokalopgør

Hjemmeholdets trænere sendte topscoreren Anna-Frida på banen i forsøg på at få udmøntet spil-overtaget i mål.

Det viste sig også at være klogt. Hun havde ikke været på banen i mange minutter, før hun viste sin farlighed. Få minutter før pausefløjt udmøntede det sig i en scoring til 2-0. 2-0 til hjemmeholdet ved pausen.

Annonce:

Lyn afgjorde sagen
Hjemmeholdets trænere havde under hele første halvleg sagt til specielt Ruth Troensgaard.

— Skyd udefra, deres målmand er lidt usikker, var beskeden. Denne opfordring gentog han, da holdet kort ind i anden halvleg fik tilkendt et frispark ca. midt på modstanderens banehalvdel.

Ruth Troensgaard parerede ordre, og bolden endte i nettet 3-0. Kampen var i realiteten afgjort, men hjemmeholdets Freja Rasmussen nåede lige at øge føringen til 4-0, inden dommeren valgte at blæse kampen af. Et uvejr trak ind over, det afstedkom både lyn og torden. På det tidspunkt manglede ca. seks minutter af kampen.

Begge holds ledere blev enige om at stoppe kampen og lade stillingen blive slutresultatet.

Under kampen måtte hjemmeholdets første målscorer Natascha Hansen gå ud med en skade.

Annonce:

Hun fortalte, at hun havde lidt vrøvl med den ene hofte, men hun regnede med at komme på banen igen efter lidt udstrækning.

— Jeg var godt tilfreds med min scoring til 1-0, det var dejligt at se den gå ind. Men jeg ærgrer mig over, at jeg brændte nogle chancer. Jeg skulle have scoret mindst et mål mere. Det er sværere i dag, vi får meget mere modstand. I sidste kamp førte vi 2-0 efter mindre end to minutters spil, i dag får vi anderledes modstand, var beskeden fra Natascha.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: