Annonce:
Annonce:

TV: Klar igen næste år

Prøver igen: Drengene fra Fjordbakkeskolen er færdige for i år, men klar igen næste år

De to fidusbamsemodtagere. (Foto: Preben Nielsen)
De to fidusbamsemodtagere. (Foto: Preben Nielsen)
Annonce:

Dagens kamp på stadion i Taulov mellem Fjordbakkeskolen og Fredericia Realskole, blev noget forsinket, da dommeren udeblev. Begge skoler havde debuterende holdledere og dommer var bestilt, men da begge holds spillere stod klare i midtercirklen, manglede dommeren.

Det satte de uprøvede holdledere på prøve, allerede i deres første kamp.

Se kampfakta her.

Manglede en linjevogter
Det lykkedes hjemmeholdets holdleder, Marianne Thybo, at overtale en lærerkollega til at passe fløjten. Modstanderholdets holdleder accepterede og kampen kunne gå igang. Dommeren Bo Schjermer fik noget af en opgave. Allerede ved føringsmålet til 1-0 til gæsterne fra Fredericia, var der en klar offside.

Og som dommeren sagde efter kampen:

— Ved den første scoring manglede jeg nok en linjevogter.

Bo Schjermer passede fløjten. (Foto: Preben Nielsen)
Bo Schjermer passede fløjten. (Foto: Preben Nielsen)

TV: De brændte chancers kamp

Annonce:

Det skete efter knap 10 minutters spil. Fem minutter efter øgede Fredericia-drengene til 2-0, da netop indskiftede Johan, fik en chance tæt under mål. Hans første berøring, udløste en scoring.

Hjemmeholdet fortsatte med fight. Med den ret kraftige vind imod sig, lykkedes det alligevel Mathias Hansen at overliste Fredericias ellers dygtige målmand til en reducering. Men inden pausen lykkedes det Fredericias Mathias Itzke, igen at bringe føringen op på to, da han meget energisk brugte sin kropsstyrke til at vriste sig fri og sende bolden over i det lange hjørne. Den var utagelig for hjemmeholdets lille målmand.

Selvom hjemmeholdet var bagud med to ved pausen, var det stadig ikke en umulig opgave. Nu ville de få vinden i ryggen. Det var da også tydeligt på deres snak i pausen, at de langt fra havde opgivet håbet om sejr. Men bedst som alle de fremmødte regnede med en hurtig reducering fra hjemmeholdet, gik det lige modsat. Udeholdets Mikkel Jørgensen øgede til 4-1.

For stor en mundfuld

Annonce:

En smule spænding
Nu skulle der satses. Hjemmeholdet havde flere gode og farlige angreb, men der blev for meget trilleri. Fredericias gode forsvar, med Kenneth Stjernholm i spidsen, fik lukket af. Dog måtte de overgive sig, da hjemmeholdet midtvejs i halvlegen tiltvang sig et indirekte frispark i feltet. Det blev trillet hen til hjemmeholdets anfører, den glimrende boldspiller Mikkel Holmuss, der fra cirka 10 meter, bankede kuglen i nettet. Igen lidt spænding, men den lukkede udeholdets indskiftningsspiller, Christoffer, kort efter. Han scorede til kampens slutresultat 5-2 til gæsterne fra Fredericia.

Trods denne modgang, så mistede de energiske drenge fra Fjordbakkeskolen aldrig modet. De fightede af et godt hjerte lige til slutfløjtet, spillemæssigt var kampen nok også mere jævnbyrdig end cifrene viser og hvis hjemmeholdets individualister havde haft lidt mere tid til at øve sammenspillets kunst, så kunne resultatet godt havde været omvendt.

TV: Pelles perler

Bedre forberedt næste år
Hjemmeholdets holdleder, Marianne Thybo, fortalte, at hun først i år havde overtaget idrætsundervisningen på skolens overbygningen. Hun havde ikke været opmærksom på skolefodboldturneringen før en af drengene havde spurgt hende, om hun ikke ville tilmelde holdet. Det havde hun gjort, og som hun sagde:

Annonce:

— Mit kendskab til fodbold er ikke ret stort. Men det er sikkert, at næste år, så griber vi det helt anderledes an. Så skal holdet samles inden første kamp. Jeg har lært meget i dag, sagde hun.

Marianne Thyboe glæder sig allerede til næste år. (Foto: Preben Nielsen)
Marianne Thyboe glæder sig allerede til næste år. (Foto: Preben Nielsen)
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: