TV: Klasse-keeper begrænsede nederlaget

Stærk præstation: Redninger i særklasse var med til at stoppe blødningen 

Christopher Bobber (i midten) havde nogle fantastiske redninger i opgøret. Foto: Carsten Lausten
Christopher Bobber (i midten) havde nogle fantastiske redninger i opgøret. Foto: Carsten Lausten

Bedømt fra tidligere års præstationer ville drengekampen mellem Bramdrup Skole og Sdr. Vang Skole blive en tæt og meget lige affære.

Se kampfakta her.

TV: Taktikken blev rettet til i pausen

En hurtig basse
I starten bølgede spillet da også frem og tilbage uden, at det kom til de store chancer. Men pludselig ud af ingenting fandt Bramdrup Skoles Jakob Klærke en fremstormende Christian Geltzer, der sikkert bankede bolden ind.

Herefter overtog Bramdrup kampen, men efter 17 minutter var det Sdr. Vang, der var tæt på. Et hjørne blev forlænget af fyrtårnet Ebbe Kristensen og inde foran mål var det meget tæt på scoring, men også en god aktion af keeper Mathias Jensen.

Så gik det stærkt for to minutter senere, stod det 3-0. Begge mål flot sat ind af Jakob Klærke. Det første på en flyvende flugter på et godt frispark fra anfører Andreas Sørensen, og minuttet efter tog han en god solotur, som han afsluttede med at banke op i hjørnet fra kanten af feltet. Temperamentsfulde Jakob var en af de helt store oplevelser, der gang på gang satte sin direkte modspiller, uanset om det var på højre eller venstre kant.

Gik forrest i nederlag

Kunne være gået helt galt
3-0 var også pausestillingen, og efter pausen fortsatte Bramdrup presset. Det blev 4- og 5-0 ved Taid Husejnovic. 6-0 ved Jakob Olsen efter et mønsterangreb med mange førstegangs afleveringer, og havde det ikke været for Christoffer Bobber i Sdr. Vang målet var det gået meget værre for Sdr. Vang-drengene.

Se en af Bobbers redninger her:

Sdr. Vang-drengene skal dog have ros for deres indstilling. De blev ved med at gå efter målet, og fem minutter før tid lykkedes det Emil Paaske at bringe sig selv og holdet på måltavlen.

Til sidst blev det 9-1 til Bramdrup. Det er et spændende hold med mange gode individualister. Der er en tendens til, at midtbanen knækker over, så man spiller 5-0-5. Det skal man have rettet op, og så ligner det et hold, der er en del flere runder i.