TV: Kørte modstanderen over

Mål på stribe: Pigerne kendte godt vejen til målet i målrig affære

Broskolens piger var foran med 12-0 efter første halvleg. De fik derfor at vide, at de bare skulle fortsætte. Foto: Preben Nielsen
Broskolens piger var foran med 12-0 efter første halvleg. De fik derfor at vide, at de bare skulle fortsætte. Foto: Preben Nielsen

Broskolen gjorde rent bord i dagens kampe for henholdsvis piger og drenge på udebanen imod Nordagerskolen i Ringe.

Se kampfakta her.

TV: Klasse-keeper begrænsede nederlaget

Var suveræne
Ikke så ringe endda, især pigerne var deres modstandere fra hjemmeholdet Nordagerskolen klart overlegne. Der var spillet under fire minutter af kampen, da Broskolen bragte sig foran. Så gik det ellers slag i slag til 12-0 ved pausen. Det var især de to meget talentfulde 7. klasses piger, Sofie Johansen og Josephine Ladegourdie, der med henholdsvis syv og seks mål gjorde det slemme ved Nordagerskolen.

Pigerne havde også råbt sig i gang - se blot her:

Det blev virkeligt kattens leg med musen, og nederlaget var bestemt blevet større, hvis ikke hjemmeholdet i Amalie Vestergaard havde en spiller, der kunne matche de klart overlegne piger fra Broskolen.

Samme Amalie fik fidusbamsen efter kampen, og så trak hun ellers i målmandstrøjen og vogtede målet for drengene i deres kamp. Hun nåede dog lige at fortælle, at hun havde fået fidusbamsen i alle de år, hun havde været på skolefodboldholdet.

Josephine, der scorede seks mål, ventede på at komme ind igen. Preben Nielsen
Josephine, der scorede seks mål, ventede på at komme ind igen. Preben Nielsen

TV: Uvejr og lækkert hattrick
Håber på at komme langt
Broskolens piger, der har stolte traditioner i Ekstra Bladet Skolfodbold, hvor de for nogle få år siden vandt kredsfinalen og så tabte i kvartfinalen til et jysk hold, har i hvert fald i år et meget talentfuldt hold.

Holdets træner Martin Lagoni havde også svært ved at skjule begejstringen ikke bare for dagens resultat på 20-0, men for hele turneringen i år, men også meget for de kommende år. Der er i hvert fald talent at bygge på.

Den ene af dagens topscorere Sofie Johansen, sagde på et tidspunkt, hvor hun var udskiftet:

- Jeg håber, vi kommer lige så langt, som dengang".

Hvis de gør det, så er der i hvert fald et par kandidater til topscorerprisen i hende selv og Josephine.

Fairplay gik til Nordagerskolens Mathilde Lundstrøm.