TV: Kørte sejren sikkert hjem

Satte sig på opgøret: Pigerne behøvede ikke at score mange mål for at hive sejren i land

Kirstinebjerg-pigerne var klar fra første fløjt. Foto: Jens Ole Lund Sørensen
Kirstinebjerg-pigerne var klar fra første fløjt. Foto: Jens Ole Lund Sørensen

Der var to gange lokalopgør mellem Kirstinebjergskolen i Fredericia og Erritsø Fællesskole, og det var pigerne, der indledte.

Se kampfakta her.

Espen slog til to gange

Satte sig på kampen
Kampen startede meget jævnbyrdigt med spillet frem og tilbage på banens midte, men stille og roligt overtog Kirstinebjergskolens piger mere og mere af spillet takket være deres gode tekniske færdigheder. Det var faktisk en fornøjelse at se pigernes boldbehandling og deres besnærende pasningsspil.

Men vi skulle helt frem til det 25. minut, inden Kirstinebjerg-pigerne fik udbytte af deres overvægt i spillet. Efter længere tids pres og flere hjørnespark skulle der netop sådan et hjørnespark til for, at holdet kunne gå til pausen med en 1-0 føring. Det var holdets anfører og alt dominerende spiller Kamille Kjestrup, der ved en sådan standardsituation kunne ekspedere bolden i nettet.

TV: Mange spark på straffe

Kamilla Kjestrup scorede til 1-0. Foto: Jens Ole Lund Sørensen
Kamilla Kjestrup scorede til 1-0. Foto: Jens Ole Lund Sørensen

Kamille blev i pausen spurgt, om holdet nu kunne fortsætte på samme måde i anden halvleg, og hun svarede:

- Jeg er ret sikker på, at vi nok skal køre den sejr hjem.

Se et angreb fra kampen her:

 

Fortsatte den gode stil
Efter pausen fortsatte Kirstinebjerg-pigerne med deres gode spil, men takket være godt forsvarsspil af de gæstende piger fra Erritsø, og ikke mindst masser af gode redninger og pareringer af holdets keeper, Amalie Sørensen, skulle vi helt frem til 10 minutter før tid, inden hjemmeholdet kunne lukke og slukke.

Igen var Kamille Kjestrup med i målet, idet hun fandt Cirkeline Klose med en fin stikning. Meget resolut hamrede Cirkeline bolden op i trekanten uden chance for Erritsø-keeperen.

Pigerne fra Kirstinebjergskolen er teknisk meget gode spillere og finder hinanden med gode pasninger. Men hvis de skal gøre sig gældende i turneringen, så skal de blive meget bedre til at afslutte.

De tre glade prisvindere. Foto: Jens Ole Lund Sørensen
De tre glade prisvindere. Foto: Jens Ole Lund Sørensen